herkese merhaba yenı yıldan sonra aracın turbo ve baskıya gırmek ıstıyom tahmını ne kadara cıkar kım daha ıyı yapar önerılerınızı cok ıyı bı sekılde degerlendırıcem
herkese merhaba yenı yıldan sonra aracın turbo ve baskıya gırmek ıstıyom tahmını ne kadara cıkar kım daha ıyı yapar önerılerınızı cok ıyı bı sekılde degerlendırıcem
baskı balata için mehmet gazihan ile görüşmenizi öneririm onun bi debriyajla alakali bronuz 5 yaprak çalişmasi var.
Turbo ve yazilim içinde yardimci olur zaten
Bronzbalata titretir ama aşırı değil Exclusive garage da Valeo bronz debriyaj var 1.7 ler için 1749 Turbo içinde yardımcı olur Bilal bi görüş istersen![]()
bunlar mekanik enjektör anca delikler büyütülür eski tip dizel olduğundan ayrıca corsa cler standart olarak 12 valf olarak çalışıyo diyebiliriz emme manifoldun yapısından dolayı stock motorda egr valfi iptali contayla değil komple iptal edip özel boru yapılmalı
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
ankara şahin abi... ben tek geçerim, bi araştır tech de turbo için opel techi duyuyor ve görüyoruz işinin ehli ustalardır. yalnız sıfır turbo almanı tavsiye ediyorum ısrarla![]()
Bronz balata vuruntu yapar,çok dur kalklı kullanıyorsan canından bezdirir ama arabamı çok kullanmıyorum,durmadan gazlarım (drag,roll),dur kalk trafiklede işim yok dersen hemen yaptır
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
Opelde anadolu yakası Tech Opel selim ustayı tek gecerım.sadece balata degil her konuda ılgılenır.
DynoDynamics in Ecutuned
Bronz balata o kadar titretiyor mu ya? benim oem debriyaj setiyle bile kalkışlarda falan titreme var az. Vites geçişlerim zaten sert.
ben günlük kullanıyorum aracımı. direk bronz var öle orhanik morganik muhabbeti olandanda deil. ve bir sıkıntı yaşamıyorum bıktırır falan muhabbeti biraz abartı olmuş yani. he oem de gaz vermeden kalkan araç bronzda biraz gaz ister tek fark bu bunuda zaten bi iki kalkışda çözersin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)