Deneyecek birilerini çıkar inşallah, stock hali ile arasında ki farkı görmek için istiyorum denemeyi :)
Printable View
Bu taralara yolun duserse benimlede deneyebilirsin :D stock focuslara 10 direk sokuyorum kiyas olur :D
eee bu işlemlerden sonra yakıt ne olacak benim hdi benzinli kadar yakıyor ağırlık yüzünden :D
benım sehır ıcınde dıkkatlı kullanımda cokta kasmadan 27 kurus fln yakıyodu...hıc kasmadan kullanıyım 30 kurus dahası yok yani :)
focusda 1320 kğ hp 5 kapı modeli :) hatrı sayıır bı rakam var arada :) bende tekrar focus alıcam gıbı yaa valla burnumda tutuyo kullanısı fln hıc bole olcagımı dusunmemıstım harbi harbıi focus kullanmayı ozledım :D
Sen pd 150 toledo bul top sport jant cupra tampon bide yazilim cak ohhh:D
bakalım hayırlısı :)
focusu sırf su vırajlara gırısı ıcın tekrar alasım var :D
Focusun frenleri güzel yol tutuşu güzel ama yüksek hızlarda stabil değil yerden yüksek olduğundan sanırım.
Her ikisinide kullanmış biri olarak konuşuyorum. Toledo motor sesi dışında daha sessiz daha tok. Vites geçişleri daha sert. Focusa göre sert bi araba. Dizayn olarak ben toledonun içini daha çok beğeniyorum. Dış görünüşe gelirsek oz jant veya top sport jantla toledolar şık duruyor. Focus güzel bir araba zaten.
2006 ghia alacağımı 2004 pd 130 toledo alırım bende :) işini bilen adam bunu tercih eder zaten. Arabayı sadece ihtiyaç olarak görmeyen insan. :)
Git al şunu keyfine bak :D
Connecting site...
Gençler denemek isteyen varsa 1.4 Tdci Fiesta var Arkadaş foruma üye degil ama Cuma gecesi Ankarada olanlarlarla bir şeyler yapabiliriz :)
[IMG]http://i.hizliresim.com/Kdm9Dn.jpg[/IMG]