Arabayı yapan tuner bile yaptığı ayara 144hp öngörmüş(o civarda bir değer istemiş demekki) ama araba tekerde 110kw olmuş.:soru:
https://www.facebook.com/Thresholdof...type=3&theater
Printable View
Arabayı yapan tuner bile yaptığı ayara 144hp öngörmüş(o civarda bir değer istemiş demekki) ama araba tekerde 110kw olmuş.:soru:
https://www.facebook.com/Thresholdof...type=3&theater
decat ve yazılımla tekerde 110kw :eek::eek:
Varmayin ustune :D
hayır sunu merak edıyorum adamın arabasıyla dalga gecmek cokmu hosunuza gıdıyo?bu sızın aracınıza yapılsa cokmu ıyı olur?
Ankara da degilim yolum duserse bulur,zevkle yediririm.
Bir akilli sensin forumda bir yerinden gucler cikariyorsun uyaran insanlara artislik yapiyorsun...
Hangi kafada yasiyorsun yada okuma anlama problemi mi var? Kim dalga gecmis? Herkes demis ki oyle olmaz. Neyse siz kafadan gucler cikarmaya devam edin..
1.sı ben guc ıle ılgılı bısıy demedım arkadas bı hesap yapmıs cıkar yada cıkmaz dogru yada yanlıs bısıy dıyemem...körmüsün bak bakalım ben 160 170 hp cıkar yazmısmıyım hıc mesajlara?onur 1 tır gecerım demıs bende gecemessın 1 tır abartma dedım gozun korse ankaraya gelınce haber ver ben o gozunu duzeltırım merak etme hıc...
2.side herkes bı dalga pesınde yok 150 hp yok 160 hp yok krankta 150 tekerde 160 dln bunlar hıc hos degıl o olmayan beyıncıgıne ıyı sok ben focustan yada 1.6 tdci hdi motordan yok 170 hp 180 hp cıkar dıye bısıy ıdda etmedım bu konuda...herkes bı dalgalarda adam yapmıs sunmus ınanmıyosanız dalga gecmenın anlamı yok kımse sana ınandırmak zorunda degıl tdcı hdı muhendısı senmısın?
ankaraya geldıgınde ılk ısın benı aramak olsun su lafı bana bı yedir...
Ankara da degilim ya sîk sen burdan daha giderli giderli, denk gelirsek ya pisman olursun yada hic orali degilmis gibi davranirsin.. bilmiyoruz sanki bu turleri...
Arabayla dalga gecende yok diyoruz ki olmaz sen baska bir yerinden anliyorsun.. Herkesin dedigi bir yazilimla 1.6 tdci hdi tekerde 110kw cikmaz. Onu gectim mal sahibi bu kadar savunmuyor,sana ne oluyor?
Beyler tartışmak yakışmıyor, oem turbo ile aklı başında olan her kişi az çok 1.6 tdci dan 150 teker hp si çıkmayacağını bilir diyorum ben de.
bunu söylemek için psa mühendisi olmaya gerek yok, ben de makine mühendisiyim .:) mezun olamamış olsam da her ne kadar..
Beyler hepiniz mübarek otomotiv mühendisi gibi konusuyorsunuz. 18 martta yayinlanan pakette 144hp dogrudur. 18 marttan bu yana 4 kez daha guncellendi bu yazilim ve turbo son seviyeye kadar acildi. Ayrica dalga dumen islerine girmeyin. Araç benim, varsa 1.6 dizel yazilimli araciniz buyrun deneyelim. Bunu size ispatlamaya yada ispatlama cabasina bile girmeyecegim. Faceden arastiran dostum. İsterden firmanin numarasini vereyim son degerleri kendin sor ogren. Lastikte alinan gucun motorda kaca tekabul ettigini falan sorabilirsin. Yok ama burdan yazip cizmeye devam edip benim arabamla kafa bulmaya kalkacaksanda dedigim gibi muadil bir aracla gelirsin deneriz. Burada hic kimse hic birseyi birilerine inandirmak zorunda degil. Ben simdi size pal buyuttum yazilimla 200hp desem ooo hepiniz kac mm buyuttun diyecek sonra o kadar buyutmeyle o guc alinamaz diyecek. Bu is cigirindan cikmasin hic. Konuyuda kirletmenin bi anlamı yok.
gerginligin ustune yazmayi sevmem ama denemek isterseniz eger 140 civarlarinda dti corsa miz var, denemek isteriz.
not:
benim atarim giderim yok, saplarim delerim muhabbetini sevmem, araba kardesimin zaten, kim deneyelim dese gider dener. siz de deldim yardim muhabbetlerine girmeyecekseniz eger deneyelim. dostane olsun denemeler, rakip bulamiyoruz bu aralar.
Geçen hafta kıvançla konuşurken deneyin dediği arkadaş sendin demek :)
Memnun oldum dostum, benim denemelerim sadece keyfi stres atmak :D
Ben wtf corsanın sahibi :)
wtf gecer focus 160 hp de olsa 300 kğ 20 hp yemı esıt :Dama denemek ıstersenız deneyın tabı izleriz :)