Önümüzdeki ay başında değiştireceğim filtreyi. :) İnşallah başka büyük bi sıkıntı yoktur. Şimdi indim bi turladım,gidişinde vs. bi sıkıntı yok ama arıza lambası yanmaya devam ediyor onu anlayamadım.
Printable View
Egzos geri dönüşüm hortumu nedir? Citroen forumlarına baktım,bu sıkıntıyı yaşayanlar o boruyu değiştirince düzelmiş sıkıntı.
focusunda aynı yerde egr zımbırıtsı usta sokene kadar canı cıktı :D bı ısede yaramıyor performans yönünden valla ben focusta egr ıptal ettım emmeyı sokturdum temızlettım borularını temızlettım gozumun onunde temızledıler borular emme manıfoldu sonra ıntercoolerı sokturdum temızlettım ıcını açıkçası bısıy solemek ıstıyorum bı boka yaramadı performans acısından bıdahada egr mıs emme temızlıgymıs ıntercoll temızlıgıymıs ıktınsene yaptırmam pıskolojık bısıy hıc bır ıse yaramıyor...(yaptırıpta performansı arttı sole gıdıyor bole gıdıyor dıyende olursa sadece pıskolojık bısıy başka bı artısı yok ha su artısı var artık kurum bağlamıyor tek artısı o) bunlara para harcıcagıma gıder yazılım yaptırırım en azından verdıgın paraya degıyor araçtan zevk alıyosun ben o kadar sey yaptırdım o kadar bakıma sokturdum focusu sonra bı arkadaşta sadece yazılım vardı bende ıntercoll temılenmıstı egr ıptaldı 60 mm dp vardı emme temızlenmıstı bastık hemen hemen aynı gıdıyoduk sadece yazılımlı focusla bastığım focusunda katı bıle ustunde duruyodu 190 bındekı focusla aynı gıdıyoduk hatta benım baskı kaçırdığı ıcın 200 lu hızlarda gerıde kalıyodum yanı dıyecegım o kı yok egr mıs emme temızlıgıymıs bence bı ıse yaramıyo gozumlede gordum hıssettım emmeyı temızlesen nolcak sankı sonuçta ıcerı gıren hava aynı degısmedıgı surece motora aynı hava gırıyor fasa fıso gerısı ;)
Arıza lambası söndü,bu seferde sanki araba tekliyormuş gibime geldi psikolojimi bozdu bu araba. :D
iste bunun ıcın o kadar yazı yazdım emmeyı soktugumuzde gozle gorulur hıssedılır bı camur vardı o kadar temızledık pırıl pırıl yaptık ama arabanın performansında bı degısıklık yoktu soktugumuzde 120 bındeydı baya kırlıydı 200 bındekı halını dusunemıyorum :D ama temızleyıncede performansı artmıyo olede bı durum var :)
EGR iptalinin max motor gücünü veya torkunu arttıran bir uygulama olmadığını yıllardır bağrınıyoruz..
Hala telefonlarda EGR iptali KAT iptali en son kaç hp olur usta tarzı sorular alıyorum.
Demekki biyerlerde hala bu durum pompalanıyor..
EGR iptali Emme manifoldundaki kurum oluşumunu durdurur.. Motorun rolantide ve 2000rpm ye kadar daha sakin ve az yakıt tüketerek çalışmasını sağlar. Bu bölgedeki güç bi miktar artar.
Eğer valf arızalıysa Boost Kaçırır ve güç düşer(duman attırır), iptal sonrası motor kendine gelir.
Çok extrem durumlar harici Yazılımsal iptal edilebilen motorlarda mekanik iptale gerek yoktur. Bazı motorlarda sadece mekanik iptal edilsede olur.
EGR Arıza ışığı yakıyorsa Bence yazılımsal iptal edilmelidir. Çünkü artık 3-5 aylık peryodlarla sizi uğraştıracaktır..
Antepte temizletmeden önce bi kaç ustaya sordum yazılımsal iptal etme olayını. Birisi EGR'yi iptal edersek Turbo nasıl hava alıcak dedi? :confused: Birisi iptal edilmez dedi,diğerleride mekanik iptal yapılır ama sıkıntı olur dedi. Özetle usta bulamadım iptal edecek. :D Temizlettim şimdilik,bursaya dönene kadar idare ederse beni bursada yazılımsal iptal ettiririm muhtemelen tekrardan sıkıntı çıkarmaması için.
Düşük devirde 1500-2000 devir arası gaza bastığımda sanki bir boğulma ve duman atma olayı var benim araçta.egr iptali ile bu sorun çözülür mü? 1.4 hdilarda(araç Citroen c2) egr nasıl iptal ediliyor mekanik mi yazılımsal mı? + arıza lambası yakma vs gibi bir durum söz konusu mu? Teşekkürler
Burak bi yer buldum egr yi yazilimsal iptal ediyor 500 liraya pazartesi gidip yaptiralim :hahaha: