Egr valfi 490 lira 10 lirada iscilik aliyormus![]()
Egr valfi 490 lira 10 lirada iscilik aliyormus![]()
Pazartesi insallah
ben sökmekle uğraşmıyım diye gittim 4-5 usta gezdim. hepsinin cevaplarını yazıyorum
-bunu dediğin gibi yapınca ne olacak faydasız bişey olsa mühendis koymazdı
-araba dengesiz çalışır mazot gitmez ben yapmam bunu
-egr ne? ne işe yararmış göster bakıyım
-araba bozulur boşuna uğraşmayalım motor indirirsin
en sonunda dayanamadım aldım anahtarları elime söktüm egr yi gittim tornacıya çıkan contasının aynı ebatlarında kestirdim kalın sacı koydum araya kapattım bastım marşa gittim. bunların eline vercen çekici tornavidayı çevirip duracaklar. adamların bilgisi yok geri kalmışlar
Bugün bi yere gittim antep sanayide,adam egr'yi iptal edince turbo nolcak dedi? Dedim nolcak?Turbo yiceksin sürekli turbo değişimine gelceksin dedi,tamam dedim çıktım. Bi başka yerde 500 lira dedi beyin sökülüp yeni yazılım atılacakmış falan filan dedi ona da tamam dedim.
![]()
Özet olarak,antep sanayide egryi yazılımla iptal edebilecek usta bulamadık. Bi tek metsan var megachips antep bayisi o da bütçemi aşıyor.![]()
Antep de burda yaptırabilirsin..
Megachips // Chiptuning Hizmetleri Kurumsal Websayfası - Chiptuning.com.tr - Türkiye Geneli Bayi Listesi
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Bende 1,3 cdtı da egr fişini söktüm arıza ışığı yandı soketine direnç bağladım ışığı söndürdüm, mekanik iptal için 1mm hazır sac malzeme sipariş etmiştim onuda taktım, biraz duman arttı ama tork canlandı gibi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Konuşalım çocuklarla.. Arayın beni konferans yapalım..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Çok şükür sonunda bugün Megachips Gaziantep Metsan'da yaptırdım Egr iptalini yazılımla.Mehmet abiye yardımları için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu bize bugün.
Şimdilik araba iyi gibi bakalım sadece duman arttı gibi o da geçermiş,hafta içi de würth dizel katkısı koymayı düşünüyorum bi kaç gün denicem umarım aynı sorunu vermez bi daha...
Mehmet abi cok tesekkurler yine hersey icinbende c4 u kobay olarak kullaniyorum ama biraz denesin bende yaptiririm hemen yazilimla halletmek en temizi oldu
![]()
Konunun çözümü için fikirlerinizi rica ediyorum ;
Geçenlerde aracımda egr ikaz ışığı yandı. İlk sefer smndürdük yola çıkınca tekrar yandı.
Neyse egryi fiziksel olarak temizleyip ve egr spreyleriyle temizleyip tekrardan taktık.
Teste çıktık normal herşey ;yarım saat sonra yeniden başladı .
Şimdilere ise motor soğukken araç tekrar devirlenirken dalgalanmaya başladı. Isındıktan sonra sıkıntı yaratmıyor.
Şu ışığı nasıl söndüreceğiz ; can sıkıcı olmaya başladı ve nasıl bu soğukken silkelenme problemini çözeceğiz ?
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)