User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: akaryakıta gelen indirim kaliteyi düşürdü mü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anltrkmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahaha :-D bir kez 20 liraya alabilecegim en ucuz lpg yi almistim lukoilden, gazlayinca bir sogan kokusu sardi arabayi, gaz kacagi var sandik o derece. Koku gecene kadar 3 depo gaz harcamistim :-)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wideband kullananlar cevap verebilir mi? Enjektorler hazir temizken basimiza is almayalim
    şu ikisine üst üste cevap veriyim, lukoil kartım var, sürekli lukoilden lpg alıyorum, geçen gün gaziosmanpaşada petrol ofisinden aldım

wideband da görülen oran: tam gaz 12.2:1 - 12.3:1, hiç bir fark olmadı, başka markalardan gaz alırsam , durumu paylaşırım.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pskolojik oldugunu dusunuyorum.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

61TS061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benzin istasyonu işletiyoruz fiyatlar herkesin canını sıktı tüm işletmeler şuan zararda lakin çoğu yer sensörlü kontrollü tanklara sahip 1 lt. su girse bile alarm veriyor merkeze geçen gün tankere yakıt alıp direk müşteriye indirdik 2 gün sonra aradılar yakıt aldınız tanklarda neden seviye ayni diye kısaca yazayım kimse ali cengiz peşinde değil kaliteli modern bir istasyondan gözü kapalı ürün alabilirsiniz. Şu epdk uygulaması bitince herkez zararını çıkartmaya bakacak şuan ne taşıtmatik ne indirim kart adam gibi sürümü olayan yere gidin bakalım vereceklermi. Safi zarar şu anda
    merhabalar.sakıncası yoksa hangi şirketle çalıştığınız öğrene bilir miyiz?bir de şunu merak ediyorum.katkılı yakıt diye satılan benzin ve motorinlerin katkısızlara göre ne farkı var?ya da gerçekten gözle görülebilir bir farkı var mı?katkıların oranı ne kadar oluyor bir tankta?bu katkılar hazır mı geliyor yoksa istasyonlarda mı ekleniyor?bu konular hakkında bilgi verebilirseniz seviniriz forum olarak.petrolcü bulmuşken faydalanalım biraz
    VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 61TS061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar.sakıncası yoksa hangi şirketle çalıştığınız öğrene bilir miyiz?bir de şunu merak ediyorum.katkılı yakıt diye satılan benzin ve motorinlerin katkısızlara göre ne farkı var?ya da gerçekten gözle görülebilir bir farkı var mı?katkıların oranı ne kadar oluyor bir tankta?bu katkılar hazır mı geliyor yoksa istasyonlarda mı ekleniyor?bu konular hakkında bilgi verebilirseniz seviniriz forum olarak.petrolcü bulmuşken faydalanalım biraz
    Merhaba istanbulda BP akaryakıt istasyonu işletiyoruz,ambarlı BP depolama tesislerinden direk yakıt alıp satmaktayız motorin ve benzin içerisine katılan katkılar kimsenin insiyatifine verilmez istasyonlarda yakıtla alakalı herhangi bir işlem yapılamaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)