arkadaşlar yeni iş değiştirmemden dolayı ayda yaklaşık 3000 ile 4000 arası km yapacagım en az yakan aracı arıyorum.maksimum 23.000 liram var. ne tavsiye edersiniz acil...
arkadaşlar yeni iş değiştirmemden dolayı ayda yaklaşık 3000 ile 4000 arası km yapacagım en az yakan aracı arıyorum.maksimum 23.000 liram var. ne tavsiye edersiniz acil...
model yıl motor da yazarsan iyi olur .aracın ne olduğu önemli değil.alıp hemen satmak zorunda kalmayım.
107/C2 . 1.4HDİ PSA motoru olan herhangi bir araba .
http://www.techturkey.com/forum/dize...a-hangisi.html
bence fikir verir size.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
benim c2 lpgli litresi 2.35 tlden normal kullanımda %65 şehirler arası 0,16 krş yakıyor haberin olsun..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
yazılananların hepsini inceliyorum arkadaşlar.teşekkürler.
dediğiniz başlığıda inceliyorum. ama birebir kullanıcılardan bilgi almak daha net olur diye düşündüm.
C2 ile boğaz trafiğinde 23 kuruşu geçmiyorum. Nrmal kullnımda 20 21 kuruş
arkadaşlar c3 2009 2010 1.4 hdi sx hakkında ne düşünüyorsunuz. genelde az yakıyor deniyor ama
3000 4000 km arası yol yapacagım kadar az yakıyormu bilginiz varmı
1.1 crdi picanto
örnek olarak
Connecting site...
arkadaşlar albea demeyin multijet veya cdti az yakan bi motor değil. .1.4 hdi 1.5 dci olan herhangi bir araç olabilir. c2 hdi gördüğüm en az yakan araç
bakım masrafları, parça ucuzluğu, motor ömrü gibi etkenleri göz önünde bulundurunca punto mantıklı gözüküyor. citroen ne kadar az yakıyor bilmiyorum ama fiat kadar sorunsuz olabileceğini sanmıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)