ses enjektör oringlerinden kaçırma sesi gibi geldi bana.İlk mazot kokusuyla başlıyor sonra bu sesle artıyor kaçak sizde mazot kokusu mevcut mu ?
ses enjektör oringlerinden kaçırma sesi gibi geldi bana.İlk mazot kokusuyla başlıyor sonra bu sesle artıyor kaçak sizde mazot kokusu mevcut mu ?
Enjektörlerin üstündeki kapağı çıkarın görürsünüz zaten, kaçak varsa iz yapmıştır etrafına. Çekişte aşırı bir fark olmuyor hissedilemeyebilir. Avcılar-Beylikdüzü civarında oturuyorsanız servis önerebilirim. Fk.Sub un dediği gibi mazot kokusuda oluyor.
Arkadaşlar üst kapagı cıkardım kameraya çektim.Enjektorlerden birinin dibi yaglı gibi idi.. Bu kaçak mı oluyor şimdi ? Videoda görebilirsiniz.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
evet kaçak var oring'lerinden kaçırıyor enjektörünüz yaptırmışken hepsini değiştirin komple yenilenmiş olsun.
enjektörden geliyor büyük ihtimal, bu ses ilerde pat pata dönüşecek ve beyaz duman atacak
aynısı benim başıma geldi, o zaman enjektörün tanesi 800tl idi
Enjektörler sökülecek, ultrasonik makine ile temizlettirin, oringlerini ve adı aklıma gelmeyen sal mıdır sel midir nedir, onları değiştirin.
Tertemiz binin, bu işlemlerden sonra yakıtınız çok az da olsa artar ama sonradan güzel bir ekonomi yakalarsınız.
Buna benzer bir ses bendede geliyordu yerinden oynamış enjektör demişlerdi içeri egzoz dumanı geliyordu . sıktılar geçti.
sorun çözüldü arkadaşlar... Enjektorlerin somunları var hemen yanlarında onları sıktı ses falan kalmadı![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bu ilk belirtisiydi bir süre sonra tekrar edecek durum o zaman origlerin değişmesi gerek![]()
Bilgi vermek amaçlı konuyu buldum yazayım dedim.
Benimde aynı ses vardı ve gün geçtikce artmaya başlamıştı. Enjektör pulu değişti ve enjektör temizliği yapıldı sonuç arabaya yazılım yapılmış gibi oldu diyebilirim. Ben bukadar çekişten düşmüş halde kullandığımı farketmemiştim şimdi 4. vitesle çıktığım yolda 5le rahat cıkıyorum.
Bence sizde biran önce yaptırın zaman geçtikçe başınıza iş açma ihitmali yükselir.
Edit: konuyu okumamışım sorun çözülmüş![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)