konu sapmasın, AlpEren 335d intercoolerı bak sen![]()
350 tl methanol kit herkesin kendi tercihi tabiki inşallah istediğiniz güce ve verime ulaşırsınız kolay gelsin
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
ayıptır haklısında onun benimle dalga gecmeye ezmeye hakkı varmıdır ? tanımadan birde ?
Güzel kardeşim ne kadar yüklü araban?
Ne var intercooler, downpipe komple egzoz, pal büyütme ve yazılım mı var?
Bunları yaptın seni kesmedi de methanol takıp sonuç mu aldın?
Bu konuda tecrüben var da mı yazıyorsun, olayın nedir?
Arabaya maske takıp sis farı yakmakla olmuyo modifiye, kangoya yük olarak ya çimento tuğla ya da 2 tane çekyat koyarsın, amacı belli arabanın sonuçta.
abicim ben arabamı kendi kapımın önğünde yapıyorum intercooler ından ıvırına zıvırına kadar yaptırmıyorum yani ve otomotiv teknikeriyim bu iştende kendi capımızda anlıyoruz sadece methanolle olcak iş değil zaten ama tamamlayabilir methanol kit. 5 bin km binmek değil bizim amacımız 60 bindir bu dediklerin ve extrası var ve bir kere yolda vırakmadı yazılımlı 3.20 d de dragta 1 boy geciyo yani eksiklerimle inşallah dahada iyi yürücez. benim amacım hızlı araba alıp hızlandırmak değil yavaş aracı hızlandırmak böyle tatmin oluyorum hızlı araçları gecerek veya üzerek . beni dalga gecerek konuşmanız üzdü yani
bizde öyle yapıyoruz abi pistlere yoğunlaşıyoruz eksiklerimizi halledince giricem draglara tekrar inşalah sağolasın yanlış anladığım için sende kusura bakma
Mishimoto nun bu araca uyacak bi intercooler ı yokmudur ??
Bmw kendi performance kitinde 335d intercoolerı ve sadece yazılım yapıyor,
oem intercooler varken dışarıda aramaya gerek yok bence.
Parça numarasını verdiğim sitenin üst sağ köşesindeki bmw part number yazan yere yazıp search edersen parçanın hangi araçlarda kullanıldığı listelenir.
http://bmwfans.info/
Ya da aracının şase numarasının son 7 hanesini girer kendine parça lazım olduğunda numarasını kendin çıkarabilirsin.
Connecting site...
Bak bu ilanda da m performance power kit nelerden oluşuyor gösteriyor, ben olsam sadece intercooler yerine orijinal performance kitini tercih ederdim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)