User Tag List

Sayfa 23/50 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
938 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: tdci-hdi psa grubu hakkinda hersey....

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 tdci 8v 115 beygir motorda, enjektor ogrenme verileri gibi bir hata aliyorum hatanin ismini tam olarak hatirlayamiyorum aracin yakiti da bir miktar artti, bu enjektor ogrenme verisi olayi nedir bilgisi olan var mi? Daha once serviste enjektorler yeniden programlandi yakit surekli shellden aliniyor sorun ne olabilir?

naci özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımlı tdci focuslarınızın baskısı kaç km dayanıyor?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı naci özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılımlı tdci focuslarınızın baskısı kaç km dayanıyor?
    Pasaoglu yazılımli focusum vardı. Ömrünün bir kısmını büyük turbo setupiyla kalan kisminida Orj turbo hard yazılım ile geçirdi. 60.000 km dayandı. Bu 60.000 km nin 30 bini büyük turbo 30 bini Orj turbo hard yazılım olacak sekildeydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pasaoglu yazılımli focusum vardı. Ömrünün bir kısmını büyük turbo setupiyla kalan kisminida Orj turbo hard yazılım ile geçirdi. 60.000 km dayandı. Bu 60.000 km nin 30 bini büyük turbo 30 bini Orj turbo hard yazılım olacak sekildeydi.
    gayet iyi dayanmış. ben yazılım yaptım 30 bin bindim,baskıyı değiştirdim şuan 25 bin oldu kaçırma yok ama üstten kavramaya başladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac artik sık sık rejenerasyon yapmaya basladi, 80k kmde downpipe yaptirirsam eger yazilim da yaptirmam lazim heralde, onun yerine icini bosaltsam egzoz pulunda sorun olur mu?

guneycimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzoz emisyonu vizede değil dışardan yaptırt sorun olmaz ben öyle yaptırdım adam cihaza bile bağlamadan pulu verdi.

guneycimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bronz baskıya geç o setupla çok fark edecektir draglarda 2. vites 3.000 devirde kalk kafa çıkartırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guneycimen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzoz emisyonu vizede değil dışardan yaptırt sorun olmaz ben öyle yaptırdım adam cihaza bile bağlamadan pulu verdi.
    Peki downpipe mı içini mi kırdırayım dpf in?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CVK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac artik sık sık rejenerasyon yapmaya basladi, 80k kmde downpipe yaptirirsam eger yazilim da yaptirmam lazim heralde, onun yerine icini bosaltsam egzoz pulunda sorun olur mu?
    ben hard yazılımla girdim egzos emisyonuna değerler gayet normal çıktı.sorun olmaz geçersin

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 1.6 HDİ 110 luk MCP aldım 3 gün önce. Tüm filtreleri netten aldım, yağı da total öneriliyormuş 5w40 olarak aldım.

Şimdi bunları taktıracağım dikkat etmem gerek birşey var mı arkadaşlar ?

Ayrıca araba yakıtsız kaldı ondan yakıt göstergesi çalışmıyor, sigorta falan fişman dediler.

Nette bakıyorum belli bir lt altı ( 15 gibi yazılmış oha emenike dedim) göstermiyor dediler.

Çok sıkıntı değil aslında ben yakıt aldığımda km sıfırlarım hep. Böyle birşey yaşayan var mıdır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 1.6 HDİ 110 luk MCP aldım 3 gün önce. Tüm filtreleri netten aldım, yağı da total öneriliyormuş 5w40 olarak aldım.

Şimdi bunları taktıracağım dikkat etmem gerek birşey var mı arkadaşlar ?

Ayrıca araba yakıtsız kaldı ondan yakıt göstergesi çalışmıyor, sigorta falan fişman dediler.

Nette bakıyorum belli bir lt altı ( 15 gibi yazılmış oha emenike dedim) göstermiyor dediler.

Çok sıkıntı değil aslında ben yakıt aldığımda km sıfırlarım hep. Böyle birşey yaşayan var mıdır ?
    7 lt'den az yakıt alırsanız ibre oynamaz.20-25 litre yakıt alın en az hala gösterge çalışmıyorsa sorunu araştırırsınız.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 lt'den az yakıt alırsanız ibre oynamaz.20-25 litre yakıt alın en az hala gösterge çalışmıyorsa sorunu araştırırsınız.
    Depoda hiç yakıt olmadığını var sayar isek geçen gün 50 TL aldım.

Bu da yaklaşık 13.4 Lt yapıyor. Demek ki gösterge ya da şamandıra bozuk.

Yarın bakım için gideceğim o zaman bir sorayım bakalım hemen tespit edebilecekler mi.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar abiler gaza yuklendıgım zaman aracta acaip bı duman var sımsıyah. sanki hard bı yazılım varmış gibi sizce neden yapoar bunu? aracın sesınde,gıdısınde hıcbıryerınde bı sıkıntı yok bakımlarını duzenlı yaptırırım hıcbır eksıgını ıhmal etmem yalnız bılgı ıcın soluyorum suan uzerınde katalızoru duruyor o tıkanmıs olabılırmı yada egr dolu olabılırmı neden yapar bu dumanı bukadar cok duman nıye olur yanı?

OscaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar abiler gaza yuklendıgım zaman aracta acaip bı duman var sımsıyah. sanki hard bı yazılım varmış gibi sizce neden yapoar bunu? aracın sesınde,gıdısınde hıcbıryerınde bı sıkıntı yok bakımlarını duzenlı yaptırırım hıcbır eksıgını ıhmal etmem yalnız bılgı ıcın soluyorum suan uzerınde katalızoru duruyor o tıkanmıs olabılırmı yada egr dolu olabılırmı neden yapar bu dumanı bukadar cok duman nıye olur yanı?
    Ferhat egrde sıkıntı varsa arıza kodu düşürür sisteme pozisyon hatası diye. Duman tam olarak nasıl toz gibi mi atıyo hangi devirlerde atıyo tam olarak? Vnt açımında bir problem var mı piston tam hareket ediyo mu? Gidişinde bir problem yoksa enjektörler sağlamdır büyük ihtimalle, arıza kodlarında da birşey gözükmüyorsa katalizör yüksek ihtimal.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OscaRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ferhat egrde sıkıntı varsa arıza kodu düşürür sisteme pozisyon hatası diye. Duman tam olarak nasıl toz gibi mi atıyo hangi devirlerde atıyo tam olarak? Vnt açımında bir problem var mı piston tam hareket ediyo mu? Gidişinde bir problem yoksa enjektörler sağlamdır büyük ihtimalle, arıza kodlarında da birşey gözükmüyorsa katalizör yüksek ihtimal.
    Kardeşim duman normal kullanımda rolantide felan yok dıp gaz yapınca attıgı duman ole bole degıl hard yazılım yapılsa bukadar olmaz duman şaka bir yana duman sadece dıp gazda ve gaz tepkisinde gıdısınde,rolantıde calısma sesınde felan bı sıkıntı yok. kat dolu olsa yaparmı yada egr dolu olsa bukadar duman atarmı dıp gazda?olmazsa katı bosalttrıyım dıyorum egr yıde temızllettırıyım dıyorum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim duman normal kullanımda rolantide felan yok dıp gaz yapınca attıgı duman ole bole degıl hard yazılım yapılsa bukadar olmaz duman şaka bir yana duman sadece dıp gazda ve gaz tepkisinde gıdısınde,rolantıde calısma sesınde felan bı sıkıntı yok. kat dolu olsa yaparmı yada egr dolu olsa bukadar duman atarmı dıp gazda?olmazsa katı bosalttrıyım dıyorum egr yıde temızllettırıyım dıyorum?
    Benim aracımda da bu durum var.Yazılım soft ama duman dip gazda biraz fazla.Özellikle yakıtı kötü yerden alırsam çok daha fazla artıyor duman.Sanırım enjektörlerden.Ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Sizde yakıtı po dan falan alıyorsanız almayın.Shell i falan deneyin.Shell alıyorsanız başka yerleri deneyin.Yakıt çok fark ediyor bende.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OscaRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne konuşuyon tirrek piston falan.
    Ferhat reyiz sen sök bi kat'ı çek oraya bi dp . Egzoza yıkamacıda bas suyu sonra çalıştır kussun egzozdaki bütün kurumu miss..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ferroo kısa mesafe kullanılınca yakıt kaynaklı biraz kurum tutuyor gerek kat gerek enjektörler, katalizör ama temel sebep o dumana..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duman için basit şeylerde sorun olabiliyor

motor içi hortumlarınızı iyice kontrol edin

bizim transporter 284 bin km'de hayvan gibi duman atıyordu ve aracın çekişi bize normal geliyordu

turboya bağlantılı hortumlardan biri sıkıntılıydı komple değiştirdim hortumu dumanda kesildi ve araç dahada canlandı
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)