Arkadaslar 1.6 hdi lar pcv biraz sikintili baya baya yag veriyor . Oil catch tank takan oldu mu aramizda ? Sanirim kronik bi sorun bu ? Sensorleride kirletiyor en basitinden turbo selenoidiyle ilgili sikinti cikarir.
Printable View
Arkadaslar 1.6 hdi lar pcv biraz sikintili baya baya yag veriyor . Oil catch tank takan oldu mu aramizda ? Sanirim kronik bi sorun bu ? Sensorleride kirletiyor en basitinden turbo selenoidiyle ilgili sikinti cikarir.
Arkadaşlar ön kızdırma arızası performans düşüklüğüne neden olur mu? arızayı verdiğinde 2000-3000 devir arası sanki bişeyler sıkıyomuş gibi oluyor . 3000 den sonra kendine geliyor. ön kızdırma arızasını verdiği anda depollotion fault görünüyo bilgi ekranında. Ustalarla konuştum performansa etkisi olmaz dediler. ama arabanın sesi değişiyor..tabi gidişide
1.6 tdcı da beyinden partikül iptali oluyor mu yazılımla?
1.6 hdi da ve 1.6 tdci da yazilimla dpf iptali yapiliyor. Ben yeni yaptirdim
psacılar 1.6 hdi sessiz çalışması için totalden baska hangi yağ önerirsiniz ? yada illa totalden şaşmamak mı lazım ? castrol edge veya mobil 1 önerileri nasıldır ?
2.0 hdi ile uğraşan var mı 110luk :)
neler yapılabilir abartmamak kaydıyla
308 hdi euro 5 motor a 15.000 km içinde total castrol ve son olarak mobil esp 5w30 koydum, sorasında başka bir şeye gerek kalmadığını anladım, euro5 motor euro4 e göre zaten oldukça sessiz ama mobil den sonra kabinde rolanti de 0 motor sesi oldu diyebilirim.Bulabilirseniz Motul ünde uygun yağları tavsiye ediliyor.
dw10 serisi motordan bahsediyorsun sanırım.
90hplik olanı var bende. 90lık için biraz araştırma yaptığımda karşıma çıkann aşağıdakiler oldu. Zaten alt yapı aynı biliyorsun. Bir incele istersen
http://www.hdi-tuning.co.uk/ecu-rema...2-0-HDI90.html
1.4 hdi 92lik c3'üm var ortalama yakıtı 6.3 litre gösteriyor. Geçen 20tl'lik mazotla(5.8lt) dur kalk trafiğe pek girmeden 90-100km yaptım bu yakıt normal mi?
Bir diğer sorunum da araç yokuşta 1. Viteste tam gazda bile hızlanmıyor taki turbo gelene kadar(1.700rpm) bu neden olabilir?