iyi akşamlar arkadaşlar aracım 1.4 hdi 207 aracıma en son yazılım yaptırdım aracım bakımlı ve 114k yazlımdan sonra arabada alt devirlerde değişiklik oldu ama o anlatılan çok farklı bir değişiklik olmadı ayrıca araca düz boru ve kat iptali yapsak ne gibi bir değişiklik olur ?
Herkese merhaba.2010 model 130k km.de1.8 tdcı 110luk Connectimizi 1 ay önce aldık. Biraz yol yapıp geldikten sonra rolantideyken birden bire devir 200lere düşüyor ve devir düşünce egsozdan kara duman atıyor. Arıza tespit cihazında yakıt basıncı düşük arızası veriyor...Pompacıya gittiğimizde enjektörün dağıtıcı müşüründen yada pompa müşüründen olabilir dedi sizce sorun ne olabilir? Daha önceden böyle bir sorun yaşamış olan varmıdır?
Belki çok klasik olucak ama farklı bi açıdan bakmak adına söylüyorum. Emme, rolanti valfi ya da kelebeğiniz kirli olabilir.
bir tek egrmiz kalmıştı onuda güzelce temizledik.şarjın bakırını kömürünü yeniledik bugün iki müşürüde değiştirdim arıza kayıtlarını sildik yarın tekrar arıza tesbite bağlatıp şemsiyenin ne durumda olduğuna bakicaz..umarım artık sorun yaşamayız![]()
arkadaşlar aracım 2010 fiesta amotisörlerini değiştirmek istiyorum hangi markayı önerirsiniz?
Monroe seçerdim çünkü?
Sachs seçerdim çünkü?
Yada X amortisör seçerdim çünkü?
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)