User Tag List

Sayfa 14/50 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
938 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: tdci-hdi psa grubu hakkinda hersey....

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eren abi gruba alayim mi senide ?

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BıD-Clio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir soruda ben sorayım gecenlerde aracımda Anti pollution arızası verdı bıraz arastırdım ama pek bı sonuc bulamadım nedır ne degıldır . Aracım c2 1.4hdi
    1 ay öncesine kadar benimde baş belam dı ama en sonunda rail müşünü değiştirdim ondan sonra arabanın kaderi değişti ve bende kurtulmuş oldum bu hatayı verebilecek çok yer var arkaşlarda söylemiş çok sinir bozucu bir problem ama bir şekilde sorun çözülüyor Allah yardımcın olsun .

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam herkese, 115 tdci focusun egr valfi temizliği zor mudur? Bir klavuz var mı?

maxima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s.a
    arkadaşlar aracım 207 1.4 hdi
    -yokuş aşagı inerken yada gazdan ayağımı çekince motordan sanki subap sesi gibi 'taka taka ' ses geliyor
    -bende indim kaputu açtım yag kapagını çalışırken açtım baya baya 'taka taka taka' diye bişey vuruyor.
    daha önce yoktu yeni başladı neden olur acaba?
    saygılar

deryaank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar, 220 000 km de Jaguar x type ile aranızdayım.Xtype ı merak eden varsa sorulara hazırım
    Tdci olması büyük avantaj , 230 liraya bakımını yaptırıyorum .
    2.0 TDCI Kullanıcıları hangi Yağı tercih ediyorlar?
    Hava filtresi parçacımda olmadığından uzun zamandır değiştiremedim bunun ne gibi sıkıntısı olur?
    Dizelde çok vibrasyon var abi

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar..
    1.4hdi Nemo kullanıcısıyım bende..20bin km den beri ecufast yazılım lı kullanıyorum..
    Suanda 60bın kusurlerde..
    Son 10-12bın km dır:sıcak soguk mazot az veya cok farketmeksızın,mutemadıyen,vıtes degıstırırken gazdan kaldırınca,aracın gaz vermeye devam ettıgını,devrın cok yavas dustugunu farkedıyorum..
    Bunu dedıgım uzere bazen yapıyor bazen yapmıyor..
    Benzer durumla karsılasan varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı morgy_drag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar..
    1.4hdi Nemo kullanıcısıyım bende..20bin km den beri ecufast yazılım lı kullanıyorum..
    Suanda 60bın kusurlerde..
    Son 10-12bın km dır:sıcak soguk mazot az veya cok farketmeksızın,mutemadıyen,vıtes degıstırırken gazdan kaldırınca,aracın gaz vermeye devam ettıgını,devrın cok yavas dustugunu farkedıyorum..
    Bunu dedıgım uzere bazen yapıyor bazen yapmıyor..
    Benzer durumla karsılasan varmı?
    60 binde fiorino'ya baskı değiştirdim geçenlerde , debriyaj basılıyken araç sesinde hırıltı gibi ses geliyormu?

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 binde fiorino'ya baskı değiştirdim geçenlerde , debriyaj basılıyken araç sesinde hırıltı gibi ses geliyormu?
    Yok hayır..Herhangı bır ses yok..
    Sadece o da arada sırada olmak sartıyla,yazılımdan sonra 20bın km lerde debrıyajım kacırmaya basladı..
    Vıtes gecıslerde sıkıntı yok..rolantıde herhangı bır ses yok..Bayır yukarı kalkışlarda kacırma tıtreme vs yok..El frenı cekılı ve gaza yuklenınce stop edıyor..
    Sadece anı gaza oturmalarda belırlı bır devır veya map tekı sanırım basınc aralıgında debrıyajın kacırdıgını farkedıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s.a
    arkadaşlar aracım 207 1.4 hdi
    -yokuş aşagı inerken yada gazdan ayağımı çekince motordan sanki subap sesi gibi 'taka taka ' ses geliyor
    -bende indim kaputu açtım yag kapagını çalışırken açtım baya baya 'taka taka taka' diye bişey vuruyor.
    daha önce yoktu yeni başladı neden olur acaba?
    saygılar
    Enjektör pulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar aracımda yazılım var fakat korumaya alıyor bu psa grubunda bu sorunu nasıl çözeriz arac bir yere kadar yüklene biliyot bu nedenden dolayı

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,
    aracım 1.6 hdi 308 110 hp.
    Bu araç için sabit ve hareketli volan hakkında bilgi alabilir miyim?
    Aracımın üstünde şu an sabit volan var, sanırım yüzeyi tornalanmamış sıfır baskı takılırken onun için acayip şekilde titriyor kalkışta. Ve aracım şehir içi yaklaşık 6.8 lt yakıyor tamamen sakin kullanım. Eğer ben sıfır hareketli volan ve baskı balata takarsam bu yakıt miktarı azalır mı? Sabit volanın böyle bir etkisi var mıdır? Sabit volanda yığılmanın hareketliye göre fazla olduğunu, sürekli daha fazla gaza basma ihtiyacı doğurduğunu ve bu yüzden daha fazla yaktırdığını tahmin ediyorum. Görüşleriniz nelerdir? Hareketli volana geçersem bana artıları eksileri ne olur? Sabit volanı tornalayıp sıfır baskı balata takarsam artıları eksileri ne olur?
    Teşekkürler.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aracımda yazılım var fakat korumaya alıyor bu psa grubunda bu sorunu nasıl çözeriz arac bir yere kadar yüklene biliyot bu nedenden dolayı
    arac model ve motor hacmini soylersen daha rahat yardimci olunabilir.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    Aracımın üstünde şu an sabit volan var, sanırım yüzeyi tornalanmamış sıfır baskı takılırken onun için acayip şekilde titriyor kalkışta. Ve aracım şehir içi yaklaşık 6.8 lt yakıyor tamamen sakin kullanım. Eğer ben sıfır hareketli volan ve baskı balata takarsam bu yakıt miktarı azalır mı? Sabit volanın böyle bir etkisi var mıdır? Sabit volanda yığılmanın hareketliye göre fazla olduğunu, sürekli daha fazla gaza basma ihtiyacı doğurduğunu ve bu yüzden daha fazla yaktırdığını tahmin ediyorum. Görüşleriniz nelerdir? Hareketli volana geçersem bana artıları eksileri ne olur? Sabit volanı tornalayıp sıfır baskı balata takarsam artıları eksileri ne olur?
    Teşekkürler.
    Çift kütle volanın doğrudan yakıta etkisi yoktur. Esas etki harmonik balans düzenleyici olarak titremeye, konfora ve aktarma organlarının sağlığına ve ömrünedir.

Çift kütle volan ve uygun baskı balata alıp takarsanız kalkışta titreme kesilir. Yakıt değişmez. Belki titremesin diye yüksek devirde kaldırıyorsanız sadece ondan kaynaklı fark ortadan kalkar.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac model ve motor hacmini soylersen daha rahat yardimci olunabilir.
    207 1.4 hdi 68 hp
    Şu anda araçta hard yazılımın biraz kısılmışı var dumanlı. bu yazılımda bile çok sıkıştırınca korumaya alıyor. hard yazılımda yurumuyor bile 1 dk gazlıyon korumaya alıyor istop edip calıştırmak gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    Teşekkürler.
    aracın normal yakıyor , şehir içi ortalaman 6.8 ise , bu demektirki 10 litre yaktığında oluyor 5 litre yaktığında.benim 407 7 litre yakıyor ortalaması

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 hdi c3 68 hp ü olan bi arkadaşım var , arabası aşırı yok yakıyor 6.7 6.8 lt civarlarında , benım c2 de biraz fazla yakıyor sanki ama ben kullandıgım güzergah sürekli yokuş çıktıgım için ona bağlıyorum benimki 6 6.1 arası gidiyor. bunun sebebi nedir iki arabada 150-160 k arasında

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osman Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çift kütle volanın doğrudan yakıta etkisi yoktur. Esas etki harmonik balans düzenleyici olarak titremeye, konfora ve aktarma organlarının sağlığına ve ömrünedir.

Çift kütle volan ve uygun baskı balata alıp takarsanız kalkışta titreme kesilir. Yakıt değişmez. Belki titremesin diye yüksek devirde kaldırıyorsanız sadece ondan kaynaklı fark ortadan kalkar.
    Peki bu yakıtın sebebi ne olabilir Osman abi? Biraz fazla geliyor bana sanki, araba sokakta duruyor her gece buz gibi, sabah ısınana kadar fazla mı yakıyor acaba? Ne bileyim bir sürü şey düşünüyorum Şehir içi bu mazot fiyatlarıyla 28 29 kuruş fazla gibi geldi bana.
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın normal yakıyor , şehir içi ortalaman 6.8 ise , bu demektirki 10 litre yaktığında oluyor 5 litre yaktığında.benim 407 7 litre yakıyor ortalaması
    Abi yol bilgisayarında 6.3 diyor, ne zaman fullesem hep 6.8 civarı yakmış oluyorum hesaplayınca. Ama millet sanki daha az yakıyor benden gibime geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok alt devirde basınca ve araç gerekli havaya yakıt veremezse hata veriyor. Bir çok sorun olabiliyor hdi de. Bende 3 bin altı ölü olduğu için yokuş çıkarken hata veriyor . Arabanızı görmekte gerekir , mutlaka basınç hatası olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yakıt olarak benim arabam 11 litre yakıyor tıpa gaz , yüklenmezkende 3.5 - 4 LT..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)