User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: D4D neden kesiklik yapar?

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antfriz renginde değişiklik varmı ?? Yağda azalma falan yapıyomu ??
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antfriz renginde değişiklik varmı ?? Yağda azalma falan yapıyomu ??
    Edirne'ye gelmeden önce yağa bakmıştım, eksiklik yok, bakım üzerinden 8000 geçtiğinde karardığı kadar kararma vardı yani normal düzeydeydi gibi gördüm.

Babama telde söyliyim de baksın antifreeze de yarın bakalım.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunlarımız aynı mı bilgim yok ama bizim derdimizle yakın gibi;

bizim problemi anlatıyım biraz..
    - 1.4 tdi polo var bizde, 2-3 bin devirler arasında arabada ince ince sallama oluyor ama bilen hisseder şekilde. bu sorun biz yazılım yaptırdık araca 15-20 bin km sonra çıktı. yazılım kıstırdık turbo basıncını yine devam ediyor ama eskisi gibi değil. başka bir seat 1.4 tdi aynı motor sahip araçla motorda ufak tefek hava akış metre vb. parçaları değiştirdik denedik sıkıntı hep devam etti, bi ara intercooler falan die düşündük kaçak var mı diye kontrol edildi yok. egsoz baktırdık her hangi bir kaçak yok. dpf zaten yok eksi tip tdi motor 2004 model araba. kafamızda şuan yapsa yapsa turbo'dan yapar diye bi durum oluştu artık. vagcom yazılım yapan arkadaş yolda testte çıktık basıncı ve mazot değerlerini kontrol etti, bu sirkilenme yaptığı vakit mazot ve turbo da anlık değer kaybı oluyor ama bu sorun mazot pompasından olsa 2 senedir kesin bizi yolda bırakırdı. (2 yıldır çözemedik) hala devam gündelik 60-70 km kullanıyoruz biz alıştık sallana sallana gitmeye. sorun bizi yolda bırakırsa çözüm olarak mazot pompasını orjinal ile değiştiricez, turbo değişcek ve mazot tankını vs. temizleticez, enjektörler bütçe yeterse el atabiliriz. başka türlü çözülmez bu bela yada biz çözemedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Valla ne diyim ki ben de deneyeceğim işte, oem e bi dönüp bakalım da duruma Biraz tın tın gidicez artık oem olunca..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bence enjektörleri söktür bi makine varya adını bilmiyorum enjektörleri takıyolar kutuların ne kadar dolduğuna bakıolar onu yaptır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bence enjektörleri söktür bi makine varya adını bilmiyorum enjektörleri takıyolar kutuların ne kadar dolduğuna bakıolar onu yaptır
    ya o da aklımda da ne kadara yapıyorlar bir de bosch servis yapar mı acaba alanya'da bi bosch var bildiğim o tip işleri yapan..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levo reyiz katalizör tıkanıklığı kesme yapmaz üstlerde acayip öldürür,dip gazda duman atarsın.
    Bence sen emmeye bak bi söküp mazotla temizle.
    Egr'yide kör conta spec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent enjektörleri kontrol ettir kank. Bende de var öyle bi silkeleme. Silkeleme anında afr fakire düşüyo ;turbo olmadığına göre enjektördür gibi karadüzen bi fikir oluştu ☺

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ufuk bro, valla kat değildir bence de zaten onu geçtim. EGR yi soketi de söksem değişen bişey yok contalık durum olduğunu sanmıyorum zaten yazılımdan deaktif durumda.

Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent enjektörleri kontrol ettir kank. Bende de var öyle bi silkeleme. Silkeleme anında afr fakire düşüyo ;turbo olmadığına göre enjektördür gibi karadüzen bi fikir oluştu ☺
    Bana da öyle gibi geliyor ELM bulursam biyerlerden bağlayıp yolda bakmayı planlıyorum turbo basıncı ve yakıt hattına aslında net o şekilde ortaya çıkar gibi geldi

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorunu focusta yaşadım sarsıntı giderek arttı ve araç gaz kesmeye başladı öyle ki cc ile 100 e sabitlediğimde sabit kalamadığı zamanlar oluyodu. türlü türlü ustaya gösterdik maf değişti filtreler değişti tüm sensörler denendi soketlerinden sökülüp temizlendi tabi bu arada ben de würth enjektör temizleyici dizel performans artırıcı gibi katkılar kullandım ve azaldığını görünce enjektörlere bi baktıralım dedim. bi pompacı bulduk ücret 100 lira (3 sene) test esnasında enjektörler hem fiziksel hemde ultrasonic (noluyor bilmem) temizleniyormuş o arada emmeyi de temizleyince hiç bi sıkıntı kalmamıştı şimdi olsun olsun 200 lira olsun o işlem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler