dpf temizliğini yaptırmak da nedir? ya söktürürsün yada kendi kendini zaten temizler....
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
arkadaşlar merhaba, euro 5 1.6 tdi 105 bg. leon sahibiyim. sizce yağ olarak 5/30 mu 10/40 mı tercih edilmeli? ayrıca varsa marka önerileriniz?
Love is nothing, without fucking
mk6 euro5, dpf li araçların hepsi euro5 karşılar daha doğrusu.
dpf iptal ettirmekte yazılım şart ancak verilere dokunmadan sadece dpf off yaparak rejenerasyon yapmaması sağlanacak.
kepi belli bir km si var mı arıza ışığının yanması için yazılım ile kapatılmıştı daha sonra servise girdim yeni jenerasyon yazılım yüklenince araç orjinale döndü
açıkçası bilmiyorum, beyne yazılım güncelleme yaptılarsa o şekilde gider ancak yazılım.
rejenerasyonu serviste yaparlarken sadece anlık olarak aktif ediyorlar diye biliyorum, en net cevabı yazılımcı arkadaşlar veya servis verebilir diye düşünüyorum.
çünkü yoldaki rejenerasyonun belli bir km si yok, sadece kullanım şekli etken denebilir.
enjektörlerden ses geldiği için servisten randevu aldım enjektör temel ayarlarının yapılması gerektiği söylendi bunun içinde yeni jenerasyon harita yüklenmesi gerekiyormuş bende yükleyin dedim yüklediler ve sonuç olarak araba orjinale döndü benim merak ettiğim dpf arıza ışını ne zaman yanar yanarsa araç koruma modunda gidermiş sanırım beni hafta sonuna kadar idare etse yeter![]()
aracımda dpf iptali + yazılım mevcut
bir türlü arıza ışığını söndüremedim..yazılımsal işlemi yapıldı fakat yinede sönmedi.
bilgisi olan varmı ?
araç 2015 leon 1.6 tdı dsg
Remapped DR.ECU + Down Pipe + Cai
benimde bir sorum olacak,yaptıracagım işlem için fazla vaktim yok muhtemelen ptesi halletmiş olacagım..
aracımda sadece yazılım var, son zamanlarda stresli çalışmaya başladı , bazen rolantide yüksek devir vs gibi..
muhtemelen dpf doldu..şimdi sorum şu ;
aracıma downpipe yaptırıp yazılımı güncelleteyim diyorum fakat dp bittiği yerden itibaren orta boru daralacak ve sonrasında ***** yine susturucular vs var, cat back, varex kesinlikle düşünmüyorum.
yazılım güncellemesinden sonra aracın 150 hp civarı olacagını varsayarsak , dpf iptali yeterli olacakmıdır? downpipe yaptırmak sadece dpf iptali yaptırmaktan dahamı sağlıklı olacaktır? aracım 1.6 tdi polo, acil cevap lütfen..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)