Abi amarok, Polo, caravelle vs aynı elektrik alt yapıyı paylaşıyor yani bcm leri birbiri ile değiştirilebilir olduğu için uygulama bakımından bunlar daha kolay olur:)
Printable View
Arkadaşlar benim arabada rölantide titreme ve gazdan ayağını çektiğinde ciddi şekilde yığılma sorunu var. Ya da vites attığımda selam mutlaka veriyoruz :D 1.6 Tdi’larda kronikmiş galiba. Motor kulakları değişti bir işe yaramadı. Bazı yerlerde yazılım güncellemesiyle geçiyor denmiş. Aracım manuel, bu sorunu yaşayan ya da neden kaynaklandığını bilen var mı acaba? Devamlı sallanmak can sıkmaya başladı artık, özellikle birinci ve ikinci viteste gaza basmada/gazdan ayak çekmede oluyor.
Aynı sorun bende de var. Gaza basınca küt diye vurma ve gazdan ayağı çekince sert bi şekilde öne yığılma. Ben çözümünü bulamadım ama yazılımdan sonra daha belirgin hissetmeye başlamıştım bu durumu. Başka araçlarda kullanıyorum bu şekilde vuruntu ve yığılma olmuyor kesinlikle.
ben ılk oyle yapacaktım ama devır gostergesı 8000 oldugu ıcın vaz gectım ama sana bahsettıdıgım edıtor ıle 8000 ı 6000 devır kagıdı bulunur ıse adapte edebılırım :)
gtı gostergesı takmak daha az malıyetlı cunku amarok takınca lastık capından dolayı bır hata verıyor onu duzeltemedım ben hala
Whatsapp Güncel
1: Murat Özcan
2: Sinan Adalı
3: DBK34
4: Sword
5: Mertcan
6: Emrah Şenel
7: Ahmet Oğul
8: Eren G
9: Fatih
10: Golfcu0101
11: LowSlow
12: Dgoo
13: ClioRS
14: Mcsadness
15: ?
Sabah ilk marşa bastığımda yaklaşık 1 dk civarında hafif bir beyaz duman çıkıyor, öyle afeki değil su buharı gibi geçici. Kokladığımda partikül kokusu geliyor. Kül oranı %1.9 şuan sabahları pasif temizlik yapıcağını da düşenmiyorum. Bunu yaşıyan var mı acaba?
Şunu bi kontrol et istersen. Nasılsa elinde eeprom dump var.
Ki Helper, помощник Ñ€ĞµĞ´Ğ°ĞºÑ‚Ğ¸Ñ€Ğ¾Ğ²Ğ°Ğ½Ğ¸Ñ Ğ´Ğ°Ğ¼Ğ¿Ğ¾Ğ² приборных панелей Ğ´Ğ»Ñ 6го и 4го Ğ¿Ğ¾ĞºĞ¾Ğ»ĞµĞ½Ğ¸Ñ VAG. (Last Update 15.01.18) — DRIVE2
ekleme : 6000 devir kağıdı bulman imkansız sanırım. Çünkü hararet de orda. Belki 6C polonun kadran yüzeyleri uyabilir.
en son bakımda castrol kullanmıştım yağ olarak, bu sefer değiştirmek istiyorum castrol'de biraz çalışma sesi arttı gibi hissettim motorun. Liqui mi kullansam bu sefer yoksa başka bir öneriniz var mı ? Engine flush kullanıcam bu sefer değişimi yaparken