AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul parkta turladığımdan beri 90-100 arası giderken sol önden geldiğini tahmin ettiğim rulman sesi gibi bir ses geliyor. Vuu vuu diye gaz pedalını da gıcıklıyor. Altında veya üstünde ses yok ya da belli olmuyor. Boşa alıyorum yine aynı. Disk eğildi desem frene basınca titreme vs yok. Neden olabilir fikriniz var mı? Lastik böyle bir şey yapar mı?
A3'lerde ambition'lar spor paket ambiente ve attraction konfor. Spor pakette yaylar 1,5 cm alçak. Benim arabam ambiente. Arkadaşımda hb ambition var, süspansiyon sert ve alçak diye şikayetçiydi. Ben de eibach'ın özellikle arkada çok sert olmasından şikayetçiydim. Ben orjinalleri ona verdim ondan da ambition yayını alıp taktım. Araba bariz yükseldi, konfor çok çok iyileşti, ani saçma hareketler dışında yol tutuş çok farketmedi, ps4'ler tutuyor yine. Keşke daha önce geçseymişim dedim. Eibach normalde yumuşaktır ama A3 sedanda aile ile kullanımına kesinlikle uygun değil. Yaris'te de eibach kullanıyorum o gayet normal mesela. Keza kuzenimde 18" jantlı eibach yaylı(arka bağımsız) Golf 7 var, benim arabanın yaylı halinin yanında standart araba gibi yumuşak kalıyordu. Belki bir okuyan olur, faydası olur diye paylaştım.