User Tag List

Sayfa 19/117 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
2218 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: VAG 1.6 TDI (Genel Konu )

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orj turbo varken dp yaptırsam bu turboyu hybridleyince tekrar yeni dp yapmam gerekir mi ? uymama sorunu olur mu ?
    Aramızda hybridli kullanan var mı ?
    Güney turbo çok tavsiye ediliyor. Yakın arkadaşım forum üyesi bir arkadaşımda orada ticari aracına hybrid yaptırdı 100bin km oldu sorunsuz biniyor.
    Ne dersiniz ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Aradım ulaşılamıyor dedi Ufuk

Turbonun kıçı değişmedikçe uymama problemi yaşamazsın.

İstanbul da hybrid kim yapar bilmiyorum ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradım ulaşılamıyor dedi Ufuk

Turbonun kıçı değişmedikçe uymama problemi yaşamazsın.

İstanbul da hybrid kim yapar bilmiyorum ama
    Abi telefon serviste o zaman ben dp yaptırayım,sonra turbo için bakarım duruma göre. Dp ile yazılım aynı günde olucak mecbur yoksa limp mode hatası alırmışım araba sürekli kesiklik yapar korumaya geçer dediler doğru mu bu sence ? Kat'ı yanıltmak için conta koyuyorduk bundada onun gibi bişey yapılmıyor mu ? illa yazılım olmak zorundamı ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi telefon serviste o zaman ben dp yaptırayım,sonra turbo için bakarım duruma göre. Dp ile yazılım aynı günde olucak mecbur yoksa limp mode hatası alırmışım araba sürekli kesiklik yapar korumaya geçer dediler doğru mu bu sence ? Kat'ı yanıltmak için conta koyuyorduk bundada onun gibi bişey yapılmıyor mu ? illa yazılım olmak zorundamı ?
    Dpf olduğu için değerleri sıfırlanmalı yoksa Çalışmaya çalışır
    Ama sürekli hata alma durumunu sanmıyorum, sabahtan dp yaparsan direk yazdırır devam edersin zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şöyle 1 2 ay yazılımsız binmem gerekebilir dp+yazılım için bütçe zorda kalıcak. Sadece dp yapsam arıza hata vs almadan binebilirmiyim ?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şöyle 1 2 ay yazılımsız binmem gerekebilir dp+yazılım için bütçe zorda kalıcak. Sadece dp yapsam arıza hata vs almadan binebilirmiyim ?
    Ufuk,seni çok endişeli gördüm.Sen en iyisi beni ekle fb'dan ya da whatsappdan pm atıyorum
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün kızdırma bujisi ışığı yanıp sönmeye başladı yolda giderken, stop ettim geri çalıştırdığımda yoktu, bir süre sonra geri geldi sonrasında motor arıza ışığı da yandı. Geç saat oldu yarın göstericem artık ama aklıma takıldı, yakıt hattı falan felan yazanlar olmuş bazı sitelerde. Herhangi bir anormallik yok araçta. Sorun neden olabilir, başına gelen bilen var mıdır?
    aynı durum bende de oldu, kırmızıda durdum dpf rejenerasyonu yapıyordu 2 km falan gittim dediğiniz gibi arıza lambası yandı obd2 cihazıyla bağlandım, P145F arıza kodu vardı. Yabancı forumlarda buldum hava akış kütlesi çok büyük yazıyordu. Kontağı kapatıp açınca düzeldi aracı çalıştırınca 10-15 dk daha rölantide dpf rejenerasyonu devam etti

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağ olarak ne kullanmalıyım, servise düdüklenmek istemiyorum 5w-30 mobil esp alsam sorun olur mu? Castrol longlife diye bir yağ önerilmiş baktım piyasada yok servise özel heralde.

Ayrıca orjinal filtreler mann mı bosch mu?

Teşekkürler.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CVK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ olarak ne kullanmalıyım, servise düdüklenmek istemiyorum 5w-30 mobil esp alsam sorun olur mu? Castrol longlife diye bir yağ önerilmiş baktım piyasada yok servise özel heralde.

Ayrıca orjinal filtreler mann mı bosch mu?

Teşekkürler.
    para sorun degilse luqui molly toptech 4600 öneririm 5w30.
    daha ucuz yaglardan koycaksan farketmiyor çok, castrol bile olur.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para sorun degilse luqui molly toptech 4600 öneririm 5w30.
    daha ucuz yaglardan koycaksan farketmiyor çok, castrol bile olur.
    Edge fst koydum, luqui molly toptech 4600 yi tekirdağda sorarsam döverler diye sormadım hiç

Bu arada motor kodum cayw94... şeklinde, bu cayw mevzusu nedir? Caya cayb falan oluyor galiba diğerleri.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler selam Cuma günü 2009 model golf aldım 1,6 TDI 129.000 km de yetkili servis bakımlı.

Genel anlamda Çok çok memnunum ama öncelikle alt devirler çok ölü klima açıkken kalkışlarda stop ettiriyorum neredeyse birde sizin tüketim nerelerde bende 7 litre civarlarında geziyor hep ortalama

ruhsat ta bi garip bir yerinde 105 lik yazıyor motor gücünde 66kv yazıyor. Bunun kaçlık olduğunu nasıl öğrenirim.

MBALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler selam Cuma günü 2009 model golf aldım 1,6 TDI 129.000 km de yetkili servis bakımlı.

Genel anlamda Çok çok memnunum ama öncelikle alt devirler çok ölü klima açıkken kalkışlarda stop ettiriyorum neredeyse birde sizin tüketim nerelerde bende 7 litre civarlarında geziyor hep ortalama

ruhsat ta bi garip bir yerinde 105 lik yazıyor motor gücünde 66kv yazıyor. Bunun kaçlık olduğunu nasıl öğrenirim.
    Trendlinelar 90 hp Comfort highline 105hp. Alisinca düşer yakit diyorum. Klima dediğin gibi çok güç çekiyor abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, 2014 model seat leon 1.6tdi kullanıcısıyım. Araçta kızdırma bujisi ve motor arıza ışığı yanmakta ve araba hiçbir türlü turbo açmıyor. Ustam aracın wastegate'inde sorun olduğunu söyledi, çıkma olarak yeni sayılabilecek bir wastegate aldım fakat sorun hala çözülmedi, araba daha 23.xxx kilometrede. Sizce bu turbo sorunum neden kaynaklanıyor olabilir?
    Love is nothing, without fucking

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caadaass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, 2014 model seat leon 1.6tdi kullanıcısıyım. Araçta kızdırma bujisi ve motor arıza ışığı yanmakta ve araba hiçbir türlü turbo açmıyor. Ustam aracın wastegate'inde sorun olduğunu söyledi, çıkma olarak yeni sayılabilecek bir wastegate aldım fakat sorun hala çözülmedi, araba daha 23.xxx kilometrede. Sizce bu turbo sorunum neden kaynaklanıyor olabilir?
    bilgisayara baglayıp baktınızmı pekı ne hata vermıs.usta tahmın mı yaptı kontrol edıp mı soyledı arızayı

aynı sorunu bende yaşadım wastegateın dıyaframı yırtılmıstı ordan hava kacırıyordu acayıp sesler cıkıyordu hatta.

servisten ıstedım 0 wastegate 660 lıra bısıdı takarız garantı vermezyı dedıler.oda işime gelmedı.0 turbo aldım mecburen sonunda

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman benimki 90 lık acil bir yazılım gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgisayara baglayıp baktınızmı pekı ne hata vermıs.usta tahmın mı yaptı kontrol edıp mı soyledı arızayı

aynı sorunu bende yaşadım wastegateın dıyaframı yırtılmıstı ordan hava kacırıyordu acayıp sesler cıkıyordu hatta.

servisten ıstedım 0 wastegate 660 lıra bısıdı takarız garantı vermezyı dedıler.oda işime gelmedı.0 turbo aldım mecburen sonunda

üstad, turbo basıncı düşük gibi bir hata alıyoruz bilgisayara bağlayınca. Bende 0 wastegate siparişi vereceğim fakat söylentiye göre ellerinde yokmuş almanya fabrikadan sipariş geçilecekmiş, o da nerden baksan en az 1 ayda gelir. Ne yapsak bilemedik. Senin araç neydi ve tüm turboyu ne kadara değiştirdin?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstad, turbo basıncı düşük gibi bir hata alıyoruz bilgisayara bağlayınca. Bende 0 wastegate siparişi vereceğim fakat söylentiye göre ellerinde yokmuş almanya fabrikadan sipariş geçilecekmiş, o da nerden baksan en az 1 ayda gelir. Ne yapsak bilemedik. Senin araç neydi ve tüm turboyu ne kadara değiştirdin?
    2010 model 1.6tdi poloydu arabam. banada aynını soylemıslerdı.ama wastegate elektronık oldugu ıcın kalıbrasyon gerekıyormus.burdakı servısede güvenemedim yapamazlar diye.hiç bişi beceremiyorlar çünkü

serviste 4600lira turbo.bana bir turbo tamiri yapan bir yer getiritti.1900 liraya.bu kadar fark olunca servise gtürdüm gösterdim orjinal dediler taktık sorun yok hala 190 hp bınılıyor şuan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 model 1.6tdi poloydu arabam. banada aynını soylemıslerdı.ama wastegate elektronık oldugu ıcın kalıbrasyon gerekıyormus.burdakı servısede güvenemedim yapamazlar diye.hiç bişi beceremiyorlar çünkü

serviste 4600lira turbo.bana bir turbo tamiri yapan bir yer getiritti.1900 liraya.bu kadar fark olunca servise gtürdüm gösterdim orjinal dediler taktık sorun yok hala 190 hp bınılıyor şuan.
    maşallah Allah kaza bela vermesin hocam, bende son çare turbo değişimine doğru gidiyorum sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ist. da turbocu , çıkmacı falan mutlaka araştır..yurt dışı falan nakit ve vakit kaybı...sorun turbo da da olmayabilir iyice arastırılması lazım , sonucta wasgate de değişmiş turbo da değişip aynı sıkıntı yaşarsan bu sefer nakit kaybın da olucak o yüzden işten gercekten anlıyan birisinin yol göstermesi gerekli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)