Arkadaşlar bu dizel araclara uygulanan popcorn rev limiter olayı nasıl yapılıyo euro 6 motora uygulanabılırmı ?
Polo 1.6tdi için downpipe arıyorum yada komple egsoz sistemide olabilir elinde olan satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim.
2013 Golf tdi comfortline beyaz ile aranızdayım. Yazılım için tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Partikülü ellemeden 150 hp, hatasız sıkıntısız binmek mümkünmü ?
Arkadaşlar dün itibariyle Superb 1.6tdi 2011 elegance prestige 85bin km sahibiyim,
bu aracı çok severek ve beğenerek aldım, konuyu baştan sona kadar okudum,
aklımda birkaç soru var?
1)Liqui Moly nin her ürünü gerçekten farkedilir şekilde iyimidir?
Yani bütün sıvıları değiştirmek istiyorum
Engine Flush
Yağ
Yağ katkısı
Şanzuman yağı
Şanzuman katkısı gibi
Piyasadaki muadil Mobil ESP vb. ürünlere göre ödenecek farka değermi ?
2) filitreler MANN orjinal mi kullananlar hangi marka öneriyor?
3)aracımı liftte EGR de terleme olduğunu gördüm bu durum genel olarak bu motora sahip araçlarda normal mi?
4)aracıma önümüzdeki bahar da yazılım 135hp civarında kesinlikle dumansız bir yazılım yaptırmak istiyorum DPF egr iptali yaptırıp güzel bir Down Pipe yaptırmalımıyım?
Kesinlikle dumansız olmalı, ses belirli belirsiz olabilir?
İlgili, bilgili arkadaşlarımızdan fikir bekliyorum
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
1- luqui moly ürünlerinden hiç bir sıkıntı yaşamadık, hemen hepsi parasının hakkı ürünler. Yağı, katkısı vs ..Ama her ürününü test etmedim farkedilirlik hususunda.
2-Orjinal filtre öneriyorum, servis ne takıyorsa onu tak.
3- egr'ye bakılması lazım, göstermek en doğrusu.
4- Duman katiyen istenmiyorsa downpipe yapmanın anlamı yok, yazılım yapar, azıcık ses içinde sonu iptal edersin olur biter, daha çok ses için orta da sökülebilir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bu arada tüm luqui moly ürünleri megachips de var, oradan da detaylı bilgi alabilirsin.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Benim istanbul-İzmir tüketim paylaşım konum neden silindi acaba?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Biraz önce Liqui Moly
Engine Flush
5 30 motor yağı 4600
Yağ katkısı Ceratec aldım
260 tl ye
https://www.otomobileczanesi.com/liq...tec-motor-yagi
Bence güzel fiyat forumda faydalanmak isteyenler olabilir![]()
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
arkadaşlar araç alma arifesindeyim. daha önce polo 1.6.tdi vardı dr.ecu yazılımlı gayet iyi ivmeleniyordu her vites de şimdi golf 6 veya golf 7 alacağım ama golf 7 den çok fazla şikayet işittim birde water cooler meselesi var. polo kadar keyfli olabiliyor mu golf ler kilo fazlalığından dolayı performans düşüklüğü yaşar mıyım ve son olarak golf 6 mı almalıyım golf 7 mi ?
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)