1.6 Tdi & 2.0 Tdi arasında ki internal farkını kesin olarak söyleyebilecek birisi var mı ??
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Superchips Golf 7 1.6 tdi 'de beyin sökmeden yazılım yapıyoruz obd'den diyor, +84 NM vaad ediyor..
Beyin sökmeden nasıl yapabiliyorlar, diğer firmalarda neden beyin açılıyor acaba ?
Heryer bu şekilde mi yapıyor artık ?
Evet, firmaların geneli OBD 'den yapabiliyor.
TeamPASAOGLU
mk7 grubu komple obd hiç beyin açılmadı diye biliyorum onlarda.
mk6 grubunda ilk sefere has beyin açmak gerekiyor..
Eski yağa engine flush boşaltıp arabayı 10 dak çalışır durumda rolantide bırakıyoruz
Eski yağı boşaltıyoruz
Yeni yağı dolduruyoruz
En son Ceratec i ilave ediyoruz
Yağ ve ceratec in alması gereken yağ kadar olmasına dikkat ediyoruz
oldu da bitti.
Şahsen Bütün filtreleri MANN kullanarak ve Liqui Moly ile yaptığım bakımdan sonra aracımda bir rahatlama hissettim ama plasebo etkisi de olabilir![]()
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
Teşekkürler Tayfun. Yalnız 86bin kmdeki arabaya engine flush gerekir mi diye düşündüm bi an. (benim araba) Acaba motorun içinde o kadar çok pislik birikmiş midir?
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Yok diyemem ama bence az da olsa vardır...ben 60.000 km bakımına gireceğim gelecek hafta, bakımda engine flush yapmayı düşünüyorum fakat çok da işe yaradığına inanmayarak yapacağım..Yakıt kalitesi ve yağı hangi aralıklarla değiştirdiniz o kesinlikle önemli 86.000 kilometreye kadar
Arkadaslar yarin ozgun kardes yazilim yapacak arabama dpf yi iptal ettiri daha sonra icini kirdirsam yazilim acisindan sorun olur mu yani custom yazilimin ruhuna ters olur mu sonucta yazilim yapilirken dpf uzerinde olacak.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)