105hp superb düz vites ile 48 litre yakıtla 550 km yapıyorum tamamı şehir içi 8.7 litre ediyor! bu arada yol bilgisayarı kafayı yemiş 9.7 falan gösteriyor direk moral bozar şekilde bu tutarsızlık normalmi?
tabi bu 550 km yi araba kış lastikleriyle ve ortalama 8km bazen 5km giderek yapıyorum tamamı dur kalk ve dikmen yokuşlarında, tabi araba ısınmamış oluyor genelde.
yağ filitre bakımı yaptırdım egr dpf temizliği falan yaptırmadım!
Yakıt sanki biraz çok gibi tecrübeliler ne der tecrübeleri nedir paylaşırlarsa memnun olurum!
Egr iptal ettirsek ne faydası olur?
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
ilker de oturuyorum mazot ve benzini petrol ofisinden alıyorum caddedeki, 1.6 tdi golf ile 170TL. mazot alıyorum yaklaşık 700-750 km. hiç şaşmaz. benzin 160 dsg scirocco ile yine dikmen ve okul atılımda hep tepeye çıkıyorum 230TL. benzin ile geçen hafta aldığım 550km yol yaptım. sizin araçta sıkıntı olabilir. menziliniz çok az.
arkadaşlar 1,6 tdi almayı düşünüyorum neredeyse almadan sogudum arabadan bi arkadaşım aldı kol yamuk cıktı aracından garantiden deyişti diger arkadaşım dsg aldı fiyasa degerinden yüksek aldı onunda enjektör arızalı cıktı araba 1,6 polo dizel bakarken nelere dikkat etmem gerekir... şimdiden teşekkürler...
gariban 106 gti....
hayırlısı ile bi tane 1,6 dizel 2012 aldık 200 hp güç almak için nelere ihtiyacımız var hangi turboyu kullana bilirim hem günlük kullanım için hem ince çıtır yürümek için....
gariban 106 gti....
1.6 tdi da kol yamuk çıkmasını ilk defa duydum. Enjektorler kronik benimde aracımin Enjektorler serviste garantiden degismis 17 bin km de.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
2011 fabia tdi ya bakıyoruz arkadaşlar.kronik sorunları varmıdır,nelere dikkat edilmesi lazım polo ile çok fark varmıdır ? yorumlarınızı bekliyorum ...
Arkadaşlar 1.6tdi 100.000 bakımı normal 15.000 bakımı olarak mı yapılıyor yoksa değişen ekstra parça vs var mıdır yapılması gereken?
Volkswagen Polo 1.6 TDi Comfortline 2010 Model 38.500 TL Sahibinden sat
İsteyen olursa techten aradığınızı söyleyin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)