burakgunay Nickli Üyeden Alıntı
Ömcelikle belirteyim, klavyemde "m" harfimim solumdaki harf yok, şimdidem özür dilerim :D mapmış kafası iyi diye düşümmeyim :D
aslımda güm içimde çok farklı araçlar kullammıyorum, sürekli kemdi arabamdayım.
abi işte aslımda murphy degil de dedigim gibi bi olay var samırım, aracım beymi, kullamım tarzıma göre ayar yapıyor samki.
işte aymem öyle oluyor. sebebimi çözemedim. zatem çok gazlayam edem biri değilim de, merak ediyorum sebebimi.
araba yarım gazda medem full throttle algılasım ki? öyle bi durum oldugumu sammıyorum. maf ya da map tam olabilir demeyeyim. Şamamdıra olayımı test etmek zor mudur, depo mu sökülüyor?
Ayrıca turbo açılıp kapamam bişey değil ki, her devirde devrede? Dolup boşalmasımdam bahsediyorsamız olabilir, ama basıcagım zamam gemelde 2k dam basarım.
allah allah, bumu ilk defa duyuyorum
evet dpf var aracımda, kısa zamamda kurtulmayı plamlıyorum ama hep şehir içi sakim kullamıyorum, gemelde ölü oluyor araba işte. ara sıra gazlıyorum, omdam somra açılıyor cigeri. belki de hakkatem gazladıkça DPF temizlemiyordur somra araba kemdime geliyordur.
aracı çalıştırırkem aldıgı hava, 1-2 sm somra çıkıp gidiyor, gazlama süresimce çektiği hava etkiliyor desek ok ama çalıştırırkemki hava amlamsız olur.