microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Frenler kesinlikle standart halinde bile yetersiz
Viraj içinde frenaj gerektiğinde arka çok erken bırakıyor , esp var çok şükür
Ama Esp olması aracın bence bu tip kusurlarına örtü olamaz
Şirket aracı olarak sıfır geldi şu an 62.000de
Tune sonrası süspansiyon bir miktar daha sertleşmeli bence
Frenlere de müdahale şart
Yine söylüyorum fren gücü yeterli değil ve süspansiyon müdahalesi şart
400 Torklu olunca bu ihtiyaçlar daha da artacaktır
Tesla Model Y Sr
Konu sahibi,tartışmanın motor üzerinden devam etmesini vurguladığı halde fren ve yol tutuş yorumları geliyor.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
VW gruptan gelen baş tasarımcııydı 09-10 dan beri hyundai kia baş tasarımcısı ayrıca 2013'de yönetim başkanıda oldu. durup durup red dot tasarım ödülü alabilen kişilik ürettiklerinden belli zaten
98 TT, a6. eos, new beetle, golf 4, 2009-10 dan itibaren sorento, sportage, optima, picanto, rio, ceed ve son çıkan i20, Tucson'u tasarlayan abinin ta kendisidir
2007’deki bir röportajında eski Kia tasarımları için, “Çok nötr duruyorlar. Uzaktan bakınca Koreli mi yoksa Japon mu oldukları bile belli değil” diyen Schreyer bugün tamamen özgün kimliklere sahip otomobillerle Kia’nın satış grafiğini de çok ciddi ölçüde yükseltti.
1881 - 193∞
Bence bu arabaları yüklemeden önce iyi bir lastik iyi bir jant, güzel bir süspansiyon lazım.
200hp araba yapıyorsun jant 14 15 lastik 175 185 şaka gibi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Adam belki rolling kasiyo? Yoltutus yada fren herkes icin oncelik olmayabilir. Benim icin vardir ben viraj severim ama ark. Belki otoban kasiyodur. Suan hep konu disi konusuluyo adam kizsa hakli yani![]()
Otoban kasılması durumlarındada süspansiyon önemli. Carismayla otobanda 200 le bir yayvan kasise girmiştim. Bayağı bir yusuf yusuf etmişti ve carisme accente göre çok iyi yol tutuyor. En azından düzgün spolier lazım. Ha otobanda yayvan kasis ne arıyor derseniz, burası Türkiye derim.
Nadide şeyler değerlidir.
Bencede sacma sadece motora yuklenmek fakat konuda adam motoorun giderini sormus bunu nasil daha iyi hale getirirm dememis. Yukarda okuduysan ben viraj kasmayi severim sert araba kullaniyorum topspeed gitmek yerine seri kullanmak daha adrenlin verici. Ama konu bu degil
Gereken her şey söylenmiş ben konusmus olmak için konusuyor olacam ama altını cizmekte fayda var . Jant, lastik, süspansiyon, fren ekipmanları, şasi burulma direnci çok önemli seyler hızlanmak kadar da durabilmek lazım, ister roll kasılsın, ister viraj veya vb seyler her ne olursa olsun hızlanan aracı durdura bilmek için bu modifikasyonların yapılması gerekir
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Bu forumda her konuda illaki sorulanı cevaplamak gerekmiyor.
Arkadaş nasıl yürütürüm demiş biz de o aracı o kadar güçlendirmeden önce yol tutuşu ve frenleri güçlendir diyoruz, ileride başına kötü birşey gelmemesi için tavsiyeler veriyoruz.
Bikaç kişiden daha duydum yağın çok ısındığını. yağ soğutucusunu nasıl güçlendirebliriz ki ?
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Aracimi aldigimda 4 lastik yeniydi.
Cikardim attim kafama yatan kendimce en iyi lastik hangisiyse gittim 4 adet aldim.
Aracim yagi 500 km once degismisti.ama yinede yagini kendi bildigim gibi degistirdim.
yag sicaklik sorununu Liqui Moly 5w-30 toptec 4200 le cozduk.
Yay siparis verdim suan icin 210 u gecmemeye duzluk harici basmamaya ozen gosteriyorum.
Performans harici yazismalariniz bittiyse gelelim konuya.
Bugun yazilim yapildi.orjinal olarak 127.4 cikan araci saglikli bi sekilde 168 aldik.(daha fazla gucleri gorduk suan dp siz en sagliklisi bu)tamamen dumansiz suan 500 km oldu gazliyorum dumamnun d si yok.
Bu aksamli denemlerim.
Megane tce yazilim egzoz 175 hp (serp)
Rocco 160 stock
Polo gt-150 stock
Linea 1.4 t yazilim.
En cok megane tutundu.
Accent 3 65
Megane 2 65
210 a kadar 5-6 boy tertemiz.
Dp egzoz dan sonra hedef 190 hp ustu.
İnstagram:
guven_arabacioglu
hayırlı olsun güven iyi günlerde kullan...Stock şekilde de scirocco ile yürür gibi geliyor bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)