Özgür Güneş Nickli Üyeden Alıntı
1)Forumda araştırdığımda zarar verdiğini, yararları kurumları söktüğünü okudum, yararlı kurum mu olur diye kendime sormadım değil, aynı oranda faydasını görüp motor performansında artış yaşayanıda fazlasıyla gördüm, sadece 150 bin km den sonra yapılmasını önermiyorlar, eğer 120 bin km civarında aracım tekrar elimde olursa yaptırabilirim, olacağınıda pek sanmıyorum.
2)Bu seçenekte yazdığınız cevap carbon clean konusunda bana pekte bilgili olmadığınızı gösterdi. Carbon Clean 3'lü setten oluşmakta ve carbon,emme ve katalizör olarak ayrılmakta, hepsi farklı yerlerden uygulanıyor, benim uygulattığım sadece carbon temizlemeydi o da yakıt pompası motordan ayrılarak yapıldı, ilk gaza bastığım anda motordaki performans artışını anlayabildimki ilerleyen km lerde bunun daha da temiz olacağını söyledi usta, yakıtım Shell V-power, Shell'inde türkiye distrübitör istasyonundan alıyorum, yani şahsa ait istasyonlardan almıyorum, o yüzden kurum birikintisi bir daha yaşayacağıma pek olasılık vermiyorum, aracı daha yeni 52 bin km de aldım, motorun ne durumda olduğunu bilmediğim için ve aynı zamanda araç 128 hp den 170 hp ye çıktığı için motora biraz yüklenilmiş gibi hissettim en azından motoru temiz tutmak istedim, önceki sahibininde nerelerden yakıt aldığını bilmiyorum, şu an duman atmada bir azalma var gibi manifold temizliği şart gibi geliyor, bunu yapacak profesyonel yer arıyorum, bilen arkadaşlar varsa Ankara'da cevaplarını bekliyorum.