User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 1.4 TDCI motor yapımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım, soğutma suyu sıcaklığını tespit eden sensörde ariza oluşmuş anladigim kadarıyla ariza sadece göstergede olsa gösterge ibresi oynamazsada beyine giden veriden araç uyarı veririrmis fanda bozulabilir soketi çıkar kablusu kopar vs. artık olan olmuş. termostat devir daim vs de hasar almis olabilir. enjektörler ne durumda. işe baslamadan net rakamlara ulaşmaya çalışmakta fayda var işler uzarsa işçilikte artacak inşallah genel durum iyidir de daha düşük bi maliyetle isin icinden çıkarsın
    termostatta almış abi evet, enjektörler iyi durumda dedi onları değiştirmemize gerek yokmuş. ben şimdi sağdan soldan fiyatları toparlıyorum bu hafta içinde yaptırmaya başlayacam.. ortalama 3 - 3.5 arası bir şey çıkacak sanırım.. Zaten daha fazlası da çıkmasın teşekkür ederim..
    FOR US BY US

[/CENTER]

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektörlerin iyi durumda olmasina sevindim. Hayırlısı olsun kolay gelsin. gelişmelerden haberdar edersin
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çöpe attığım bir tane hdi kapağı vardı bundan 1 ay önce söyleseydin sana hediye ederdim şimdi aklıma geldi..

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba nası bişey aslında ben düşünebilirim satarsanız projelik bi hale gelmiş. Nerdeyse her şeyi değişecek arabanın yerinizde olsam motoru 1.4 olarak toplamam ben çünkü eğer düşünürseniz 1.6 olarak toplanabiliyor biraz daha masraf ile forumda birisi yapmıştı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çöpe attığım bir tane hdi kapağı vardı bundan 1 ay önce söyleseydin sana hediye ederdim şimdi aklıma geldi..
    Hadi ya.. Şanssızlığa baksana Gökten para yağsa bize kaya düşer zaten. Bakalım ustaya toplatmaya başladık motoru orjinal olarak..

Emre hocam orjinal toparlayıp kullanmayı ve sonrasında satmayı planlıyorum
    FOR US BY US

[/CENTER]

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba nası bişey aslında ben düşünebilirim satarsanız projelik bi hale gelmiş. Nerdeyse her şeyi değişecek arabanın yerinizde olsam motoru 1.4 olarak toplamam ben çünkü eğer düşünürseniz 1.6 olarak toplanabiliyor biraz daha masraf ile forumda birisi yapmıştı..
    ben topladım . krank kapak vs , baya masraf gidiyor. Bence 1.4 hdi / tdci dan verim beklemeyin . Emme yerinden çıkıp duruyor. plastik kırılıyor deliniyor. Hiç gerek yok. Aslında tanıdık düzgün bir yerde 3 liraya komple motor yapılabilirde. Pistonlar falan çok ucuzdu ben geçen sene 3 kere motor yaptırdım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)