Akstan da yapar . Max tork o devirde geliyosa yüke bindiğinde balans yapıyodur. Araç basık mı?
Şimdi hocam benim anladığım DPF'i söktün, sensörleri iptal ettin ve de yazılımdan hataları kapattırdın bu konuda.
Benim aklıma gelen bir durum var. Eğer DPF'in giriş çıkışında bulunan, DPF'in doluluğunu ölçen sensör, söktüğünde default olarak DPF dolu olarak gösteriyorsa, aracın DPF regeneration moduna girmiş olabilir. Bunu anlamak için 1-2 sorum var sana.
1. Motor sıcaklığı yüksekken mi bu sorun ortaya çıkıyor?
2. Sorun çıktığında aracın hızı 60 km/h'ın üstünde mi?
3. Bu titreme ile 10-15 dakika araç sürünce, titreme duruyor mu?
4. Bu bölgede eskiye göre daha fazla yakıt atıyor musun?
Belli bir sicakliga gelmeden gazlanıyorum o yüzden motor sıcak oluyor ama her gazlarigimda bundevir aralarında 3-4-5 . Viteslerde titriyor normal devir aralığına baktım surat 5.viteste geçiyordur 60 km yi.titreme uzun yol da yapsam gazladigimda aynindevirlerde oluyor.
Yurt Dışı seyahatindeyim ondan bakamadım özür dilerim. DPF'in kendisi tam olarak iptal edilmemiş gibi duruyor. Yani sistem DPF'in dolu olduğunu görüyor ve kendiliğinden temizleme işlemi yapıyor. Bunu önlemenin en temel yolu DPF'i geri takmak. Ama DPF'i takmadan bunu önlemenin yolu, yazılıma müdahale edebilmek ki, şu anda hangi parametreleri değiştirdiğinizi bilmeden bu konuda yorum yapmam zor.
DPF'in de içini boşalttım derken, ne demek istediğini anlamadım. DPF iptalini yazılım üzerinden nasıl yapıyorsunuz? Anlatabilir misiniz?
araçtaki durumu ben birebir test ettim.%90 aktarma volant aks gibi hareketli parçalardan olduğunu düşünüyorum.orjinal yazılımla da araç aynı
Ayni sorun astra 1.3 dizelimizde vardi, yazilimdan olmustu, sifir alinmis 14 bin kmdeydi . Dpf i de orjinale donup bi de aracin harbi orjinal dosyasini yukleyerek deneyin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)