Cok guzel yuruyordu ey gidi an ne guzel fotograflarini cekmistim. Babami ikna edememistik almaya.
Morettalari nerde bu arada ?
03-01-2017, 17:07
aykutsafakyaman
Alıntı:
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı
An golf aykutcumgumugugum
Trabzona gelsene boyun kiralim
03-01-2017, 17:08
dieselpower
Alıntı:
aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı
Cok guzel yuruyordu ey gidi an ne guzel fotograflarini cekmistim. Babami ikna edememistik almaya.
Morettalari nerde bu arada ?
morettalar duruyor :) benim aldıgım kişi rx2 ve coilleri satmış ama..eski halinden eser yok buara :( bugün maslağa bıraktım incik boncuğu herşeyini yaptırıcam inşallah..sonra görsel eksikliklerini gidericem Allah izin verirse..
03-01-2017, 18:28
aykutsafakyaman
Alıntı:
dieselpower Nickli Üyeden Alıntı
morettalar duruyor :) benim aldıgım kişi rx2 ve coilleri satmış ama..eski halinden eser yok buara :( bugün maslağa bıraktım incik boncuğu herşeyini yaptırıcam inşallah..sonra görsel eksikliklerini gidericem Allah izin verirse..
He siz metenin sattigi kisiden aldiniz arabayi simdi anladim. Mete sattiginda yapilcak pek de biseyi kalmamisti cok guzel dizmisti saglik olsun siz de toplarsiniz :) Motor hala ayni kondusyondaysa cok sakalar yapar :)
03-01-2017, 18:30
dieselpower
Alıntı:
aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı
He siz metenin sattigi kisiden aldiniz arabayi simdi anladim. Mete sattiginda yapilcak pek de biseyi kalmamisti cok guzel dizmisti saglik olsun siz de toplarsiniz :) Motor hala ayni kondusyondaysa cok sakalar yapar :)
yapıyor :)))))))
05-01-2017, 14:37
Denizyaren
Hyundai getzler güzel araba bence.
05-01-2017, 16:24
16EC813
Alıntı:
BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı
Haftaya ilana giricem. 1999 model Cordoba Gt Tdi
Afn motor var 110hp stok
Sadece sağ kapısı boyalı 2013 yada 2014 gümrük girişli