Corsa'dansa uzunyol için ibiza daha konforlu sabitleyici falan var hiç değilse yalıtım var.
Printable View
Onun otomatik vitesi vardı bir arkadaşta. Bir keresinde maç dönüşü 7 kişi ile ışıklarda ara gaz veren S2000'i madara etmiştik. Ben sıradan bir X5 sanıyordum onu ama aslında o tam bir canavarmış. O günden sonra ilgi alanıma girmeyi başardı bu canavar :) Hatta neden olmasın belki bir gün... :)
BMW'nin her modelinin olduğu gibi onun da hastaları azımsanmayacak kadar çok. Hatta bir arkadaşımız başka bir forumda içinden geçenleri şöyle yazıya dökmüş;
"X5 (4.4 lt) V8 motorlu ve 286 bg.gücünde (2004 sonrası 315 hp, 440 Nm. tork) arka önde bağımsız süspansiyona sahip, otomobil kıvamına yakın bir sürüş dinamiği olan bir suv dur.
2000 senesinde Bmw nin ilk çıkardığı suv dur. 2007 yılı sonunda kasa (E70) değiştirmiştir. 2004 (E53 Kasa kodu) yılında ön yüzü makyajlanmıştır.
İlk çıkan modelleri 4.4 lt motorlu çıktığı için şu an 2. el değeri düşüktür. Bu ilk motor Bmw nin E39 kasa kodlu otomobilii olan 5 serisinde de (5.40) kullanılmıştır. İnanılmaz çevik ve güçlü gaza tepkisi muhteşemdir. Çift vanos teknolojisi kullanılarak üretildiği için düşük devirde inanılmaz güçlü tepkiler verebilir. Süper spor otomobillerin haricinde tüm otomobillerle boy ölçüşebilir. 5 ileri steptronic şanzıman mevcuttur. 2004 modellerinden sonrası (E53) çekiş sistemlerinde X dirive adlı sistemi kullandıklarından daha teknoloji ile doludur. X5 için kabul edilebilir lastik ölçüsü olan önde : 255/50/19; arkada 285/45/19 ebatlerı ile muhteşem durur. HDC (Hill Descent Control) kontrol ile sabitlenmiş düşük sürat ile güvenli inişler yapabilirsiniz. DSC ( Dynamic Stability Control) ile asfalta vantuz dibi yapışırsınız. Fizik kurallarını aşmadığınız sürece size inanılmaz güvenlik sağlar. PDC park mesafe kontrol sizin yardımcınızdır. Check Control ünitesi her an araçta oluşabilecek arızaları haber vermek için tetikte bekler. Bu kontrol mekanizması yüzlerce üniteden bilgi alışverişi yapar.
Vs. v.s saymakla bitmez :smiley:
İç dizaynı muhteşemdir. Sürücü odaklı kokpit kullanır. İç dizaynı 5 serisi otomobilleri ile çok benzerlik taşıyor ve ödül almıştır.
Direksiyon, dikiz aynaları, klima ayarı, radio kanalı ile beraber 3 hafızaya alma seçeneği vardır. Tercihen Tv. navigasyon bulunur. 4.66 mt boyu ile 5 serisi otomobilden biraz kısadır. Arka koltuklarındaki diz mesafesi boyutlara göre biraz dardır.Ama ön ve arka koltuklarındaki konforu ben başka hiç bir marka araçta görmedim diyebilirim.Bmw'nin klasikleşmiş kırmızı kokpit ışığı, dikiz aynasının yanından kokpite yayılan şelale ışığı desteği ile beraber gece şölene dönüşür ve kendinizi çok lüks bir ofiste hissedersiniz"
Alıntıdır...
Bu arada;
4.8Si modeli 460 hp ve 490nm Tork
4.4 M Modeli de 575hp 750nm Tork :D :D :D
Ben içimdekileri döktüm sadece :D Tabiki ben de çok isterim ama şuanki bütçemle ne kendisini alabilirim ne yakıtıyla boğuşabilirim. Hatta bi hayırsever çıkıp hediye etse bile 6 aylık vergisi olan 2300 TL'yi ödeyemem :D Sadece vergisiyle her sene bi tofaş alabiliyo meret
Haftaya ilana giricem. 1999 model Cordoba Gt Tdi
Afn motor var 110hp stok
Sadece sağ kapısı boyalı 2013 yada 2014 gümrük girişli
http://i.hizliresim.com/A32vqr.jpg
http://i.hizliresim.com/0yVako.jpg
http://i.hizliresim.com/40m3kJ.jpg
2.5 VAG TDI motor var üzerinde 140hp 290nm stock. 850TDI
Volvo 850 2.5 TDI 1997 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 345521006
Vectra 2.0 dti yükleme konusunda bilgisi olan varmi ? Bu araba icin hicbi yerde bisey bulamadm kafayi yicem...
cordobayı sabah park halinde bakırköyde gördüm güzel araç valla :)
bi kapısı daha olaymış tadından yenmezmiş tabi :D
Cordoba'nın bi üst kasasının sarısı vardı babamda ben liseye giderken. Sabah 7:30'da ders vardı ben 06:30 kalkar arabayı kaçırır sabahın köründe son ses Bahçelievler Lisesi'nin önünde gezerdim. Hatta bi ara egzoz çürümüştü spor ses veriyordu çatara patara geziyordum ne günlerdi be :) Bazende bizim lise sarmıyordu Pe Re Ja' nın önüne gidiyordum orada daha güzel kızlar vardı. Şimdi altımda milyonluk araba o zevki alamam. Hey gidi günler...
Daha sonra Aka Koleji'ni keşfettim orası özel okuldu kızları bakmıyordu 2-3 gün takılmıştım orada :D
Hep sütçü araçlarını önermişsiniz.
Şaka derken neler geçiyor aklınızdan. 110hp ?
Astra 1.9 gtc çok aradım ama bulamadım :/
Alayı cacık.