Bi örnek olsun Mercedes w123 300d:Mercedes W123 TURBO 525hp Diesel Drifting - YouTube
Bi örnek olsun Mercedes w123 300d:Mercedes W123 TURBO 525hp Diesel Drifting - YouTube
En optimum nokta bence Hyundai Accent Era 1.5 Dizel.
e60/f10 kasalarla, golflerle mücadele ederken belli bir gelir seviyesine hitap eden bir aile arabası olarak üretildiğini unutmadan kullanmak şartı ile tabiki.
Komik tipli olmayan ciddi araba önerisi verelim ozaman..
Opel vectra 1.9dti 150hp..
Madem opelden gidiyoruz astra 1.9 cdti da oldukça mantıklı. Hem yere oturur corsa kadar ufak olmaz hem de vectra gibi ağır değil. Yapacağın işlemler daha çok fayda verir.
Aynı motor farklı markalarda da kullanılıyor. 150 hp'lik versiyon olan yani. Saab 1.9 tid ve alfa romeo 147-gt-159 1.9 jtd olarak. Alfa romeo bir tık daha pahalı ama opel vs bulunursa astra özellikle tavsiye ederim. Gül gibi geçinip gidersiniz![]()
2005 model Accord var düşünürseniz 2.2 turbo dizel. Sadece yazılım ile 180hp/430nm bandına çıkıyor dumansız şekilde, araba her yola geliyor ne ararsan var.
Cerato 1.6 crdi. 2007 model ve sonrası. 2.0 dizel manüel 407 ile kalkıştan belli bir hıza kadar aynı gidiyor. Denendi görüldü![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
bende katılıyorum. pd130 a güçlü bi altarnatif bence. Bir tane ilan buldum ama bana mantıklı geldi.
Loading site please wait...
'14 Seat Leon TDI
Max 30 liraya pd130 olmaz istenilen özelliklerde alabileceğiniz o fiyatlara vag olarak toledo alırsın enjektör,turbo falan yüklersin başkada vag gurubuna yönelemezsin opel olarak 1.9cdti da o paraya zor olanları da vardır ama aldıktan sonra sorunsuz olması için üzerine harcarsınız 2.2dti konusunda bilgi sahibi değilim sorunlu olduklarını duydum orta karar 407 2.0hdi düşerebilirsin ne derece yükleyebilirsin bilmiyorum ama mondeo 2.0tdci güzel bir alternatif olabilir ghia paketi de doludur yükleyince de gider denedimchip egzoz intercooler yapsan yeterli ama temizini ghia paket olarak yine o paraya bulamazsın 40 lira seviyesine çıkman gerekir istenilen özellikler için
her hangi en ucuzundan 2.5-3.0 dizel bir araç.. çokda yormaz bir chip yaparsın çok sağlam güçde alırsın.
audi a6 2.5tdi aynı motorlu super b 2.5 tdi , e39 2.5tds alınabilinir 143 beygir onlara bir chip ile 172 beygir rahat oluyor
arkadaş yukarda demiş vectra 2.2dti lar 125 beygir chiple 158 beygirleri görüyor turbo değişimi ve yazılımla 170 beygirlere kadar çıkartıyorlar ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Artan paranla yavaş yavaş toparlar binersin
İlanı incelemedim temsili say
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Astra GTC 1.9cdti oneririm, arkadaslar paylasmis zaten kirmiziyi alma düşünceniz varsa kaçırmayın derim sonra bulamazsınız
Yüklenince güzel gider.
kia ceed öneririm arkadaşımda var iyi gidiyor
ayrıca bi 10 lirada kenara koy.Sanırım Ordu'da yaşıyorsun ışık yapıcam hız yapıcam diyorsun bi gazlamaya 2000 lik olma radar cezasından
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Octavia 1.9 Elegance donanım olarakta fena değil
Misal Loading site please wait...
#eksikpazar
Era tavsiye ederim. Forumdan mbalp nickli arkadaşta eskiden era vardı.
Yazılım büyük turbo Cooler 3lüsu ile biniyordu. Bir gidişi var çiçek. Çakma 17 inc te37 jant ve coilver ile yol tutuşu da eh işte fena değildi. Ama gidiş çok güzeldi.
1997-2004 arası Audi A4 1.9 TDI istediğin herşey var ve aracın versiyonları var. Gönlüne göre alıp yavaş yavaş yükleyip şaka aleti yapabilirsin.
Beni satmayan tek dostum arabam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)