Beyler bir sıkıntım var 2400 deviri geçtiğim anda check ışığı yanıyor deviri süşürünce geçiyor , bunu yaşayan var mı?
Dizelde çok vibrasyon var abi
Benim aracımda turbo çıkışından itibaren 51 lik krom boru var. Spiralde 51lik. Lazerde yeni flanş kestirip, orjinal tüm sete dokunmadan çıkardım. civata ile sökülüp takılıyor. Sesten ve performanstan çok memnunum. Hybritli arkadaşımda durum bu şekilde ve gayet istekli gidiyor. Ben sessiz sevmiyorum o yüzden hiç susturucu yok. Susturucu olsa alt devirler belki daha iyi olabilir ama üstte geriye düşürüyor. Bronz kaçırmama konusunda mükemmel ancak debriyaj yukarda ve çok çok kısa mesafede kavrıyor. Rolentıde de çok ses yapıyor. Bunlar sıkıntı olmaz diyorsan yaptır. Ben oem debriyajla hiç kaçırmadan kullanıyorum. Ama hbrid hard yazılım bunlar işin içine girince kaçırma ihtimali yüksek tabiki.
DTi
Electric control module programming error arızası yaşayan var mı?
Durduk yere araba immobiliser dan anahtarı sildi yolda kaldım , anahtarı tekrar kodlayip arabayi yürüttüm 1 aydır boyle kullanıyorum fakat yukarda belirttigim ariza surekli var ariza lambam yaniyor ve silinmiyor. Beyin içinde eprom bozulmus beyin almam gerektigi söylendi. Daha önce başına gelen var mı?
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
immo tech 2 ile kodlanmadıysa opcom yada türevi cihazlarla kodlayınca anlık akü zayıfladığında yada kutupbasını sokunce sılıyor.
nickime kadar..
Hibrid ile buyuk cooler takan kimse var mi, lag sorunu oldu mu? Ankara icin hibrid tavsiyeniz nedir?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Hybird kullanan arkadaşları baskı balata işini nasıl çözdünüz ? Hangi marka bronz vs kullanıyorsunuz ?
Hybrid ve bronz işinde kaliteli ve referanslı yerde yaptırınız. Aracım hybrid ve hard yazılımlı. Hybrid yapıldıktan sonra %90 uzun yol kullanımı ile ( Gösterge basıncı 0,7-0,8bar arası giderim) standart balatası 20bin km dayandı. Hybridi ege turboya gönderdim yaklaşık 30bin km oldu bir sıkıntım yok. Bu 30bin km side çoğunluk uzun yol.Ben memnunum. Bronz işi eğer hybride geçilecekse mutlaka yapılacakların başında yoksa her 15-20bin km de bir değiştirirsiniz ki ben sakin kullanırım.Yanılmıyorsam markasını valeonun hazır katkılı balatalarından aramıştım bulamamıştım olmazsa vectra gt balatasını düşündüm ona da kaçırıyor dendi bronz yaptırmıştım bende. Eğer Ankaradaysanız Şaşmaz'da Şahin usta var biraz tuzludur ama işçiliği kusursuz bence görüşün derim corsa için 5yaprak bronz yapıyordu. Kısaca hybrite geçtikten sonra motor dağıtanı , bronz yaptırıp rölantide vibrasyondan içinde durulmayan 1,7ler gördüm bence 3-5'e bakmayın derim. Diğer taraftan kullanımda önemli motor soğukken peak basınçla yürürsen bunun üstüne bir anda motoru stoplarsan her bulduğun düzlükte gaza çökersen yağ bakımlarını aksatırsan orjinal parça kullanımından kaçınırsanız hiçbiri dayanmaz![]()
Hiybird'de yaptıracağım ege turboya. Aracımı dikkatli kullanırım. Gereksiz yere gazlamam. Kontağı açtığımda ısındıktan sonra 1 defa gazlarım kapatana kadar. Öyle titiz kullanırım.Hiybirdle birlikte bronz yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız hiybird yaptırırpda motor dağıtanı hiç görmedim. 250 bin km'de ki corsaya büyük turbo yapıp gazlayanı çok gördüm ve sıkıntısız bindiler.
Şahin usta bir ara kampanya yapmıştı 4 yaprak 350 liraydı sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)