Selamlar, Windows 10 için OP-COM v1.59 driver olan var mı?
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Driver değilde program var umarım işe yarar
http://www.opc-driversgermany.de/dow...OJFEKr0rqDRVo4
2004 Vectra Z16XE da v1.77 ile kullanıyorum muhtemelen corsadada çalışır bende en az 10 farklı program indirdim en iyi bu çıktı.
Astra 1.7 dti ile Corsa 1.7dti arasında mekanik-elektirik-elektronik olarak bir farklılık varmı?
Örn: sahibinden.com Hata Sayfası
daha önce 2 kere 1.7dti sahibi oldum gündelik kullanımda keyif alıyordum fakat ailemiz büyüyor.
Astra'da böyle bi seçenek görünce sorma gereği duydum. Eğer corsa'dan farklı değilse, klima iptal edilmeden big turbo setup yapılabilir ve eğlenceli 4 kapı sedan bir otomobil olursa iyi olur diye düşündüm.
sizinde fikirlerinizi alayım dedim![]()
1.7dti dan 2 kişiliğe çevirip arkayı boşaltıp, büyütülmüş turbolu hızlı lojistik aracı yapma planım var.
Uzun yol ve haliyle yüksek sürat ortalamalı yolu bolca yaptığımız için 6 ileri uzun oranlı şanz. çeviren deneyen hiç oldu mu ?
Gt2260 turbo düşünüyorum da + intercooler + enjektör + kapak port işlemeler + mazot pompası dışında güç gereksinimini karşılayacak başka ekipmana gerek var mı?
takribi 200-220hp verse kafidir![]()
kapak porttan kastım üst kapağı açıp hem blok içi kontrol edip hem kapağı port polish yaptırmaktan ibaretti. Emme manifoldu için alternatifler varsa değerlendiririm tabi
Aslında şanzıman uzatılabiliyorsa son dişliyle veya 6 ileriye geçişle 170-180km/h bandında doğru bir amortisör setiyle uzun yolda sabit gider diye düşünüyorum..
Aracın mazot beyni benim üste taşınmamış bunun yerini değiştirebilecek, Bakımlarını yaptırabileceğim 1.7 dti dan anlayan Avrupa yakasında bir usta bilen var mıdır acaba?
1.7dti ile 40bin km yol yaptım bunun en az 35bin km'si uzun yoldu. 120 ile giderken araç 3000 rpm lerde , basınç eğimsiz yolda 0.5-0.6 gösteriyordu. Şehiriçi şehirdışı yakıt tüketimleri arasında büyük farklar olmuyordu. En son uzun oranlı 5 veya 6 ileri şanzıman takayım diye araştırmıştım. İstanbulda tigranın 4. ve 5.vites dişlilerini uygulamışlardı, yanlış hatırlamıyorsam plakası 34Gz gibi birşeydi, gri renk, 230 gibi kesiciye girdiğini ve deneme aşamasında olduklarını söylediler. Yaptıramadan satışını yapmıştım. Ama 170-180 gibi ortalama süratlerde uzun yol yapacak bir araç değil bence. 6 ileri tdci mondeodan sonra (3000rpm 180km) uzun yollar çekilmez olmuştu.
Konu korki tarafından (25-11-2019 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)