Konu Mehmetmert tarafından (20-05-2020 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
6 mayısta yaptirdiğim dr ecu yazilim sorunu için 8 mayısta özgün abiye forumdan özel mesaj yazdim. Yazilim yaptirmadan yaklasik 3-5 gün öncesi olmasi lazim sanzımani limitliyolar mi ne olup bitiyor diye yazmistim ona cevap geldi 150 hp ye yakin olduÄ£u ve 310-320 nm tork ve 350 nm da limitlediklerini yazmisti. 8 mayısta gönderdiğim özel mesaj için kendisinden bir cevap bekledim hala bekliyorum. Bir cevap gelecek inşallah. Forumdada mal sahibi deniliyo hani nerde? Açtığim konuyu gören forum üyesi 2 kişi daha özelden mesaj atti. Araclari 1.4 tsi ayni dert onlardada var. özgün abinin özelden attığim mesaji görmemesi zor sallamamasi kesin. Araba yüklü olmadığı için sallamadı, yada bilmediği turbo, motor oldugu icin yapmaya calistilar olmadi. o zaman yazilimda yapmayin bilmedigiz araclara. yapiyorsaniz bak bunun turbo hassas ben bunu max 10-15 hp acarim diyin ki sonra müşteri böyle mağdur olmasin. ? 110 hp 140-150hp oldu diyede yazmayin.Bunu yapan bütün firmalara sözüm. Parayi al 10 hp ac 30-40hp artis oldu de gönder. Arabadan anlamayanlara artik kime kakalarsak mantiği. Kac hp veriliyosa onu yazin. 2 günde testler dahil 400-500 km yol yapmak zorunda bırakilmamali müşteri. Paşaoglunu övüyorum diye kimse sanmasin fanlarıyım. Yazilim yaptirana kadar adini bildigim bir firma sadece işlerinide hakkıyla yapiyorlar. Yazilımdan sonrada aradilar memnun musunuz yolundami her şey diye, işte müşteri memnunuyeti ve esnaflık tam olarak bu. Dr ecu ise 100 metre ilerde olsa ne kendim ne de çevremi asla yönlendirmeyeceğim bir yazilimci.
Polemik yaratmaya çalışmıyorum. Özgün abinin sallamamasını söylüyorum. Neredeyse 1 ay oldu mesaj atalı. Bir açıklama bekledim. Anlaşılan o ki biz böyle yapıyoruz işine gelirse mantığı. Ben müşteriyim ve para veriyorsam karşılığınıda beklerim tabi. Aynısı sizin başınıza gelse ses çıkarmaz oturur muydunuz? Neden konu açmayayım bir şeyler burada yazılmasın? Burası forumsa bilgi vs paylaşma formu öyle değil mi? Şu yazdığınızdan anlaşılan firma ismi kötü reklam olmasın, çünkü ya sizde o firmanın bir bayisisiniz, özgün abinin yakın arkadaşı ya da çalışanı imzanızda dr ecu olduğuna göre.
Konu izmirlicem tarafından (06-06-2020 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)