User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: 1.3 Mjet Büyütülmüş Turbo

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun üstünden uzun zaman geçmiş.

1.3 mjet e farkli ne turbosu takabiliriz örnek varmi ben gene 1.3 aldim corsa kurçalayalim bakalim neler yapabiliriz

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    by hannibal @ konuyla alakası yok ama.. abi sende daha öncede 1.3 punto vardı sanırım bilgin vardır belki eksoz olarak ne yapabiliriz 1.3 corsa var bendede.. magnex takıyim diyorum ama fiyatıda yüksek kararsız kaldım

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    by hannibal @ konuyla alakası yok ama.. abi sende daha öncede 1.3 punto vardı sanırım bilgin vardır belki eksoz olarak ne yapabiliriz 1.3 corsa var bendede.. magnex takıyim diyorum ama fiyatıda yüksek kararsız kaldım
    1.3 motorlu her arabaya bindim en son corsa aldim magnex de ses diğerlerine göre daha iyi tok bi ses veriyo diğer 60 70 liralik eksozlar rüzgar sesi gibi gereksiz sesler cıkartiyorlar.

Görüntü olsun diyosan kafana göre bi eksoz bul tak illa ses istiyosan dp falan yapman lazim ki bi nebze iyileşsin

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 motorlu her arabaya bindim en son corsa aldim magnex de ses diğerlerine göre daha iyi tok bi ses veriyo diğer 60 70 liralik eksozlar rüzgar sesi gibi gereksiz sesler cıkartiyorlar.

Görüntü olsun diyosan kafana göre bi eksoz bul tak illa ses istiyosan dp falan yapman lazim ki bi nebze iyileşsin
    bende o rüzgar sesinden korkuyorum işte yok görüntü diğil de birazcık tok ses alıyim diye magnex istiyorum. dp yapmdan hatta katı bile iptal etmeden sadece sona magnex taksam nasıl olur ses alırmıyım ? bide kaçlık magnex takayım ?(63 lüğü var heralde onunda) tşk ettim abi .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)