Benim de zift gibi oluyor bagaj ama artık alıstım![]()
Benim de zift gibi oluyor bagaj ama artık alıstım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
egzos yukarı bakarsa yagmurda su birikmesi yapar oda daha erken çürümeye ve devamlı buhar verdirmesine sebep olur ayrıca diyelim suda kaldın biraz derin yukarı bakan egzosda su birikmesi olur ama asağı bakanda içindeki havadan dolayı su ilerlemez bardağı kovada test edebilirsin![]()
aşagı verilirse daha mantıklı cogu yeni araclarda fabrikasyon olarak asagıya veriyorlar
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bndede corsa 1.3 var.hks style egsozumu jdm tarzında capraz taktm arkası hergun smsyah oluo.cila yapmaktan bıktım.kat iptal. tek çözüm orjnal susturucunun borusu naslki duz gelip kıvrılıosa o sekilde bir boru ekliceksn.mehmet gazihanınkide böle ztn.gördğm kadarıyla baya işe yarıokolay gelsn
benım egsoz tamponun arkasında kalıyo dumanda olmayınca arabada siyah olunca no problem...![]()
Benim arabamda asaya dogru veriyor orjinal hali ama bn egzos takımı takınca normal düz oldu =) ama bn hiç böle sorun yasamadım siyah duman fln 1 yıldır böyle =)
Aracında yüklü bir yazılım olunca..sıkıntı olabiliyor..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Bizim comboyu bugün chiplettim.
Öncesinde aynı duman vardı şimdide ne kadar beğenmesemde yukarı bakan egsoz ucu alıp ters olarak taktırdım, biraz kötü gözüküyor (beğenenlerde var)ama yere verince daha az is tutar umarım.
pastayla zor çıkıyor lanet duman
foto eklerim![]()
kazasız belasız kullan bakalım..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
tampondan biraz daha dışarda durursa pek problem olmuyor, benimki tam hizada, ara sıra sabunla çitilemek zorunda kalıyorum![]()
bnm aşağı bakıyor düz booru susturucu yok mehmet usta çiplemişti normalden farklı oldu biraz duman atıyo haliyle gram kurum yok tamponda fln aşağı bakmasında yarar var bi de aşağı bakınca ses yere çarpıp daha güzel yayılıyo onu da düşünmek lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)