evet baya uğraştırdı yaw ama şimdi zımba gibi oldu o ayrı bakalım yine hayal kurmya devam chip ve birkaç bişey daha ;):)
Printable View
evet baya uğraştırdı yaw ama şimdi zımba gibi oldu o ayrı bakalım yine hayal kurmya devam chip ve birkaç bişey daha ;):)
görkem çok geçmiş olsun yaa...abi bu kadar ufak detayları bulması da acaip zor oluyo tabii...hasta ediyo insanı...
iyi günlerde kullan..servisini de değiştir...
:):):):):
ford serwisi için şahsuwaroğlu nu tawsiye ederim 10 numara çalışıyolar :)
teşekkürler tekrar arkadaşlar :)
Biuuu bş hortlak daha :D
Geçmiş olsun
problem çıktığı zaman dizelde uğraştırıyo ama turbonun 90 binlerde gitmesi çok ilginç ya 240.000 km de corsa gördüm ben lanet olası hala zımba gibi çalışıyor idi serviste gördüm arkadaşlarada sordum yokmu ya bunun sorunu falan dedim yok abi dedi düzenli servise geliyor motor aksamından bi parça değişmediğini sölediler kısa sürede dizellerina arıza vermemesi lazım bi de dizel alırken üstündeki motoru dikkatli incelemek lazım, kasaya değil de motora bakıp almak lazım sanırım 320 dizellerde de motor problemi var idi 2005 ve 2006 sonrasında düzelttiler bildiğiim kadarı ile geçmişolsun sorunsuz günler
Geçmiş Olsun Kardeş Gidip Diğer Dizellerin üzerine Işersen Olacaği Bu Tabii:)
:D:D:D güzeldi :D:D:D
teşekkürler hepinize :)
yalletmene sevindim umarım kımsenın basına boyle seyler gelmez
wuuuuu konu hortladı hatta bunun üzerine bi kere daha dağıttım turboyu ama :)
gönder turbonu bana sana onu 2.el olarakta yaparım yani 2.el başka bir turbo toplarım hatta sıfırınıda hallederim 2500 ytl naptı bunlar yaw:S:S
Orjinal parça fiyatları herzaman böyle saçmadır yani.Normal :)
ben müşteriye 2500 ytl dersem müşteri beni döver bea:D:D
ısıtıcı bujilerin ömrü nekadar?
307 hdi war zamanı gelmistir belki
işin ilginci yeni nesil dizellerde ortası olmadığını görüyorum.ya araçlar 150 bını rahat devırıp devam edıyorlar yada 150 bınde ne var ne yok teslım edip cok masraf çıkartıyorlar.heleki turbo çok duyduğum mevzu.bende94 L300 var 400bini devirdik makinada :) turbo vs yok :):)koy kamyon mazotunu 1500kg da yuku hadee tın tın yola devamm.
arkadaşım buyuk gecmıs olsun bı kısmını okududum turbodan yola cıktın manıfold ardından sensor vs. umarım bunca masraftan sonra uzun surelı kazasız belasız kullanırsın.
Yeni nesil dizellerin gercek yuzu yeni yeni cikiyor ortaya,
cok nazikler, bir de bozulunca cikan masraflari cok fazla. c3 dagitti bir arkadasim, o enjektorler ne para oyle of:(
hortlamış konu :D
walla şöle diyim arkadaşlar bu konuyu açmamın üzerine 32.000 km yol yaptım allaha çok şükür sorun yok