denerz ins sercangecicek arabami arion la
)
Owen bir iki seri 0100 kndm 11.5 sn flan olctm ama 3 ii degl bide 120den snra yavas hizlanio cekis tork var ama hizlanma ytrli gelmio bana![]()
denerz ins sercangecicek arabami arion la
)
Owen bir iki seri 0100 kndm 11.5 sn flan olctm ama 3 ii degl bide 120den snra yavas hizlanio cekis tork var ama hizlanma ytrli gelmio bana![]()
Yahu bu kadar yapılmıs araba var biz neden hic göremiyoruz?
Benim sadece chiple 2-3 videom vardı, bu kadar sey yapılmıs 1.3 multijetlerin videoları nerde? Kac hp olmuslar, neleri gecebiliyorlar?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben 0-100 koymuştum bir ara
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47096 hatta chipden %30 güç alınmasına az diyenler olmuştu
Dünde 1.9 doblo patinaj çekerek kalktı ışıkta yanımdan diğer ışıkta önünde durdum![]()
bi yazılımım yapılsın koyacam video...
Ama 1.3 mjetlerin yok turbo büyüt yok yazılım yap muabbetleri sadece muabette kalıyor
İtalyada 260hp dyno videoları olupta hiç yürüyen şekilde görülmeyen tjetler gibi![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
ben mehmet abi de turbo buyutme yaptırcaktım parayı cebime koydum gittim sabahtan
bursaya gitmiş acil işi çıkmış iş öyle kaldı 120-125hp alıcaktık
1.3 multijet paliomda kat iptali+60mm krom boru + otto son susturucu + yazılım şuan 102 hp
millet eline bile turboyu aldığında allah dur düşmesin falan böyle bi çekinir aman bişi olmasın turboma der.Bazılarıda geç dolar falan korkusu salar o yüzden gene bu sitede bu kadar az olması üzdü ama yakında çoğalır.
eheheh yok benim için büyük bi iş değil ama sen çok araştırıyordun neden çekindiysen büyültürken sayfa sayfa geziyordun![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
yalnız şu var İtalyada caddelerde bile modifiyeli araçlar görmek çok zor.Geçenlerde Fx racingten Marcello Türkiyedeydi.Biz googlede hatta alfa forumlarında deli gibi turbolanmış 156 motorları ararken adam bize fotoğraf makinasında ve laptopunda 10 larca gösterdi videolarını izlettiler.İtalyanlar zatennormaldede kendi içlerine kapanmış garip bi millet.Ülkelerinde doğru düzgün japon araçları yok milliyetçi insanlar.
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)