yazılım ile beraber , + turboyu büyütsem ve intercooler taksam ne kadr bir güç verir
Printable View
sadece turbo ve intercoolerla kurtulamazsın :) mazot pompanı ve enjektörlerinide değiştirmen gerekebilir. 2.0 blok için konusursak 250 bg e kadar yolu var 1.4 barda ama bu motorun kapasıtesını ust kapak dayanımı bilmiyorum. 2.0 ıcın kısıtlanmış bir güçü var potansiyeli olabilir.
21. Renault Kangoo 1.5 Dci
Hks Blow off
Upsolute Yazılım
Standart 65 hp Suan dyno verisi 80 hp
Seat ibiza tdi sport 1.9
egr iptali
kat iptali
KN kutu içi filtre
custom yazılım
turbo upgrade
dyno sheet yok ama tahmini 180-190 hp arası ve 400 nm üzeri tork
yakında düz boru, cupra intercooler ve yeniden custom yazılım 2.0 bar basacaz ve tahmini 200-210 hp ve 440 nm tork olacak
Hoşgeldin mehmet maşallah diyelim seninle şaka olmaz rollingde :p
ekliyorum listeye ...
tamam kardeşim sağolasın. kalkış yapamıyorum ama maalesef. sadece rolling.
aynı dert bendede var rollinge baya iyi grubundakilere göre bide video çekmiştim kat iptalinden önce yeni yazıım gelsin bundan daha iyi olacak
http://videos.streetfire.net/video/0...lla_704077.htm
bu arada orj turbon ne ? orjinal turboyla kac bar bastın
geçen bende çektim videoyu 0-100 arası 7 sn de çıktı sara sara
walla ben 1.4 bara göre ayarlatıcam yazılımı turbomda garret gt1444 limitleri nedir tam oalrak bilmiyom açıkcası. stokken 1.1 bar basıyordum soft bi yazılım var suan üstünden 1.3 peak yapıyor. 1.5 bar bana fazla gelirmi acaba açsammı vanayı biraz daha :)
valla bilmiyorum. orjinal turbon 1.5 bar kaldırmayabilir. turbon kaldırsa enjektörlerin veya intercoolerın kaldırmayabilir. ben 1.5 bar dan fazlasını basmaya cesaret edemedim ve orjinal turboyu büyüttüm.
xortum bana nıe cevap vermıyon:D
sen dayını sevmısen:(
hauahuaha neys en gıttım sarjım bıtıyor ıkı tek atım:D
benim arabaya olurmu acaba? bilmiyorumki
1.3 astra custom komple boru kat ipt yazılım egr iptali kutu içi filitre tahmini 120 hp :D
beyler kat iptalini herkez yaptırmış gördüğüm kadarıyla .Muayenede durum nedir şafak sıkıştırmaya başladıda :)
ayıkmazlar corollanın olayına :D
bencede :D tipten kaybediyo civic olsa kesın bakarlar. O yuzden seviyorum arabamı çok ilgi çekmiyo fazla güzellikte başa bela her anlamda :D
bizim arabalar hondadan güzel olm :D
çirkin lan almasın kimse çaktırma ;) :p
bulursam kırmızı D4D yapıştırabilirim daha karizmatik oluyor :p gorende bg ler havada uçuşuyo zannedecek :)
ben daha yeni yaptırdım muayeneyi bir sorun olmadı. ama muameleci yakın bir arkadaşım var ona verdim arabayı o götürdü. hatta tavanda siyah folyo bile vardı :D
Hmmmmmmmmmm iyi tırsamaya gerek yok :D yaw zamanım yok ansını satiyim yoksa umrumda olmaz hem flansşlı yaptıracaktım vesile olmuş olur :p tövbe tövbe ağzımdan yel alsın geçiyimde muayenden :p
internette bir araba var kafamı çok çeliyor. yakınınızda arayan varsa tavsiye edebilirsiniz. 4 bin lira gibi bir paraya, km de 17-18 kuruş yakan 250 hp lik 460-470 nm torkluk bir canavar yaratılır valla
gri leon dan mı bahsediyorsun dou da ona bakıyor bu aralar :) eğer oysa benimde çok hoşuma gitti
1.9 tdi sport olan demi orjinal 150 hp. cupra tampon cupra jantı falan var.
aynen :) tam projelik araba bakalım dou alabilecek mi yabancıya gitmemiş olur en azından :)
valla dou alırsa iyi baksın arabaya. bakarsın yarın bir gün bizde ondan alırız. ben sahibiyle görüştüm turbosundan ıslık sesi geliyor demişti. büyük intercooler, büyük turbo, yazılım, egzos sitemi, cai 250 hp olur o araba