maliyet nedir acaba bizim araca Audi A6 2.5 v6 TDİ ?
Printable View
maliyet nedir acaba bizim araca Audi A6 2.5 v6 TDİ ?
Duman spec: Onumda araba var.... Oha bu duman da ne???... Aha araba yok... :D
listeye kendimi ekledim bu arada
speclerini ver :D
ben niye 31. sıradayım
31. sırayı es geçmeyi öneriyorum :D
dumandan sonra hb araçların arka tarafının durumu *****.sedanlarda nasıl :)
benım plaka karardı :D öndeki bembeyaz arkadakinin rengi tam istediğim gibi oldu :D
Özgünle ilk ayara çıktğmzda cami,stoplar,plaka hiç bişiy gözükmüodu :D
liste güncellenmiş :p benden habersiz ::D haneye tecavüz var :D cepten ilk msjda atmiş oldum bu arada
yok öle çok aman aman duman yok
Mehmet abiyle Cuma günü görüştüm custom garage'da. Hatta yanımda para olsa direk yaptıracaktım ama ***** öğrenci spec olunca, araya zaman girmek zorunda kaldı. :D Mehmet abi dumansız, sıkıntısız bir şeyler yaparız dedi. Turbon da ömürlük bir turbo sıkıntın olmaz dedi.. :)
Ben chip li 90 lıkların nasıl gittiğini merak ediyorum aslında.
ayrıca kat iptalide yapmayacaksan kara duman olmaz bencede
Biraz daha içim rahatladı şimdi. :) Ben zaten çok kasmayacak bir yazılım istiyordum minimum dumanlı, Sinan abi sen Sıfır dumanla 20 bg, 50 nm aldıysan çok çok güzel değerler bence. İlk final sınavları şokunu atınca, Dudulluya bir daha giderim artık inşallah. :)
Bi kere şunu bir netleştirelim dizel arabaya biniyorsan sıfır duman gibi bir şey diyemessin. Stok halinde bile duman vardır dzel araçların. Yazılım ile elde edilebilcek en az duman stok halindeki dumandır.
stock halde duman var tabiki o kadar sıkıştırmaya turboya karmakarışık bir yakıta normal fakat sürekli bir duman yoktur sağlık ise şayet araç ilk sıkıştırmada püf diye atar keser , remap sonrası alakasız dumanlar görüyorum ben : ) açıkcası çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim....
benim aracımda 50 bin km yi geçti hala duman yok sadece tapagazda hafiften atmaya başlamış buda kat'ı işaret ediyor. yazılımdan sonra hallederim onu da :)
bu arada tüketim değerlerim azaldı şehir içinde sakin kullanıyorum arada bir gazlamalı 5.4 lt ortlama ile 1000 km oldu son güncelemeden sonra :) Suanki halinden çok memnunum.
Eğer bi daha araba alırsam ki muhtemelen dizel olur gene 2.0 bişeler alıp gırtlak dolu büyük turbolu bişeler yapmayı düşünüyorum. 1.4 motor için bu kadar mıncıklama yeter. ;)
toplıyalım sanada benimki gibi bi turbo..üstlerde yürü accık..
http://img10.imageshack.us/img10/918...chipsturbo.jpg
arkadaşlar sormam gereken bazı şeyler belki tecrübe yapmış birileri vardır yoksa ustalara kalırsak daha çok masraf yapıcam.
aracımda max. devirlerde ivmelenme resmen kaybaluyor ve araç 4. viteste 150 görürken bu sefer 125 zor görüyor. 5 .viteste 150yi geçemiyorum bunun sebebin veya başına gelen var mı?
şimdiden söyliyeyim araçta turbo dahil herşey değişti
basınç kaçırıyodur aracın bence.
Enjektörlerde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Enjektorlerde tikanma falan varsa arada bi tekleme yapar. Ilk calistiginda muazzam bi sallanti olur,zorlandiginda cok ses cikartir. Bole seyler oluosa enjektordur.
çevre yolu rapması(iyi bi rampadır) orda sıkıştırıp geldiğimde 150-160 çıktığımı biliyorum düzdede ıkına sıkına 160 çok zor 170.ilginç bu 1.3 fındık dizeller :) zaten 70hp lik stock dizelle 200+ üstü görenlere gıptayla bakıyorum