evet bütün yaptığım masraflar deneme yanılma olarak yapıldı fakat 4 sene boyunca motora hiç dokunmadık 4 senede ise değişmesi gerekenleri değiştirdik ama bu sorunu çözeriz diye bekledik fakat çözemedik.
araç bütün viteslerde yapıyor bunu 3 ay öncesinde 5000deviri 1 ve 2.viteslerde kaymak gibi gidiyordu sonrada hıza bağlı kalıyordu şimdi ise 3000 devire kadar iyi gidiyor sonrasında tork ölüyor ivme yavaşlıyor
yapılanlar ise;
-hava demimetresi takas edilerek denendi
-sabit volant ve baskı balata takıldı
-zincirler
-kayışlar
-turbo
-mazot pompası
-krank sensörü çalışan değiştirildi denendi
-kurum temizleme
-marş motoru takviyeli
-kat iptali
bu sorunların hepsini yaptırdım sebebi ise hem 130000 oldu zamanıda gelmişti hemde bu ivmelenme problemini kaldıralım diye yaptık
mehmet usta sana gelmek gerektiğini biliyorum fakat 1.si yerin çok uzak 2.si çok yoğunsun. maşallah diyorum fakat ben öğrenci değilim zaman sıkıntım söz konusu
GOT DİESEL&TORK
-hava demimetresi takas edilerek denendi (ücretsiz serviste olan bi corsa c ile denendi?
-sabit volant ve baskı balata takıldı (550 liraya işçilik dahil)
-zincirler (250 lira işçilik dahil)
-kayışlar(30 lira)
-turbo(400 lira işçilik dahil)
-mazot pompası (120 lira)
-krank sensörü çalışan değiştirildi denendi (ücretsiz serviste olan bi corsa c ile denendi?
-kurum temizleme (50 lira)
-marş motoru takviyeli (220 lira)
-kat iptali (150 lira)
-şanzıman yağı gm (80 lira)
-devirdaim su pompası (200lira)
takılanların hepsi gm hiç bir ürün yan sanayi takılmadı sonuçta 4 sene kullandım ve sağlam kullandım
GOT DİESEL&TORK
arkdaslar merak edıpte cevabını bulamadıgım bırak soru sorcam dızel hakkında 4000 rpm den sonra dızel aracın gıtmemesının sebebı (turbo basıncı dusuo sanırım bellı bır devrden sonra)materyelın dayanamamasımı bunun sebebı?benzınlı bır aracın devır bandı gıbı bır devır bandı elde edebılırmıyız?(external wesgate vs kulansak)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)