www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
bilgilendirdiginiz için tesekkürler .bunu en iyi sekilde nereden temin edebilirim ve ne kadar saglıklı olur ?yani bir sorun yaratırmı...ayrıca verecegi performance insanı tatmin edermi![]()
Duyduğunuz turbo hortum contasının yırtılması mı yoksa turbo bağlantı hortumlarının yırtılması problemimi? Bu bilgiyi nerden aldınız merak ettim. Evet turbo hortumu yırtılan veya kronik problem olan turbo hortum contasının yırtılması olayı yaşanıyor. Ancak sizin aracınız 2011 model contanın geliştirilmiş olması gerekiyor. Ayrıca yeni arabada bağlantıları değiştirip silikon hortum felan takarsanız servis bunun sebebini soracak. Orjinal dışı parça kullanımından dolayı garantiyi bozabilirler. Servis bu ne yapacağı belli olmaz yani![]()
eğer dediğim aliminyum tarzı boru yapacaksanız kesinlikle önce servisinize danışın garanti dışı bırakırmı diye.Eğer kabul ederlerse isteğinizi ince aliminyum boruladan yapınız.Ve slikon hortum olarak 99 modele kadar olan ford transitlerin intercooler silikon hortumları tam sizin işinizi görecektir.
www.egeturbo.com
Turbo asker
varsayalım turbo hortumu yırtıldı ve ben aracımı servise götürdüm.aracımda chiptuning oldugu anlasılırmı yani aracı cihaza bagladıklarında belli olurmu..egerki zaten belli olmazsa turbo hortumu garantiden degişecektir zaten.benim oncelikle bundan emin olmam lazımki aracıma mod. yapabiliyim
kesinlikle anlıyamazlar..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
o zaman acil bu chiptuning uygulamasını yaptırmam lazım![]()
Chiptuning uygulaması acaba bize serviste hangi durumlarda sıkıntı yaşatabilir arkadaşlar ....
Ne şekilde anlarlar bu durumu , herhangi birşey olduğunda aa bunda kesin oynanma var beyinde program vardır felan durumu olabilirmi?Normal dumansız 1 yazılımda.....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Valla ben 4 senedir chipliyim, 4 senedir de yetkili servise gittim.
Chipli oldugunu bile bile turbomu bile garantiden degistirdiler.
Servisle iliskilerine baglı hersey, aran iyiyse hicbirsey olmaz.
Hos zaten anlayamıyorlar da.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya şu bizim defender a alanyada turbo takmışlar
segmanları değişmişler sadece... turbo ve bunau ygun manifold yapılanlar... girişsem mi az basınçla böyle birşeye acaba ben de ya![]()
Püfür püfür duman atan araba artık atmıyor
Performansta da bakımı geçtiği için az biraz düşüklük var.
Servisin yazilim olup olmadiğini anlamasi imkansiz.
Ben serviste caliştim araç gelir koltuğa poşet koyariz ve işe başlariz
merhaba arkadaşalar ben ankaradan yazıyorum eski aracım 1.4 tdi ibiza signo duy nasip oldu bülent rayman adında bi abimizle tanıştım ankara geldi,ben öle siyah duman vs gibi şeylr istemiyorum limitler doğrultusunda aracıda cok sıkıştıran birisi değilim güzel bir yazılım yüklemesini istedim benim yanımda önce bir merdeses 270 cdi sıfır bir aracı yaptı peşinden 320 d 2009 model bi araç yaptı mbw ci arkadaş agresif bir yazılım istedi bülent abinin yaptıklarına baktım gerçekden wimmerden birisiyle görüştü yarım saat içinde yazılım net ortamında geldi yükledi,gelelim bnim aracıma araç orjinal 60 000 km de di yazılımı yükledi test e cıktık 100 200 km sonra yazılımın tam oturacagını söyledi ve dediği gibi oldu,aracta en ufak bir siyah duman olmadı eskiden düzensiz çalışma hizsederdim hepsi ortadan kalktı arkadaşlarım aracımın performansına inanamadılar vel hasıl araç 100 000 km geldi,en ufak sıkntı yok sonra aracı eşimin acemi oğlu acemi bir bayan arkadaşına sattım 150 000 km ye kadar aklınıza gelen her türlü bilinçsiz kullanıma maruz kaldı,ne turbo ne enjektör ne de başka bir sıkıntı o kadar menmun kaldımki bülent abiye bilgi birikimi ilgisi alakası ve hertürlü yardımından dolayı çok çok teşekkür ettim wimmer rst gönlümde taht kurdu,şuan 2.0 tdi dsg golf aldım performansından cok menmunum ama yine wimmer rst nin bir yazılımını düşünüyorum ama hem ekonomi hemde performans amaçlı bir yazılım düşünüyorum,ben çok menmun kaldım tavsiye ederim...diğer firmaları vs anlamam tanımam bilmem ankarada memurum ne isteediğiniizi biliyorsanız kesinlikle bülent rayman derim teşekkürler bu arada servise bir çok kez gittim anlamadılar ancak doğuşta bi alet var ona bağlayıp bazı değerleri okurlarsa ve de usta zehirgibiyse belki çekişden falan çkabilirler ama adamların kafasını kaşıyacak vakitleri yok onlada uğraşmıyorlar,hatta bir özel servise sordum ibizamı gösterdim adamlar bir saat incelediler cihazlara bağladılar anlayamadılar bişi yok dediler dedim böyle böyle bülent rayman diye bi arkadaş wimmer rst diye bir yazılım yükledi dedim getir o adamı anlından öpelim 150 000 km de araba köpek gibi gidiyor üfleme yok yağ eksiltme yok adam yapmış bizlede çalışsın bizim arabalarımızıda yapsın falan diye espirisi bile geçti ....
benimde bi sorum olucak yine
araç 307 1.6 hdi, yazılım ve komple 60lık egzoz var.
Katı yerinden çıkardık düz boruyu koyduk. Katta herhangi bir sensör falan yok.Düz boruyu koyduktan 2ay sonra arıza lambası yaktı. Debimetre hatası veriyor pc ler ama debimetrem çalışıyor. Araçta herhangi bir performans eksikliği yok. Herhangi bir eksiklikte yok ama o arıza ışığının yanmasını istemiyorum![]()
Benim de 1.7 bar basınca arıza yaktı korumaya aldı
Keske o barlarda yürüyebilsek
1.5 peak 1.1-1.2 cont yürüyorum su anda.
1.4 ile sürekli yürümek mümkün degil mi acaba multijetlerde?
Wastegate üzerinden basıncı acmak yerine manuel boost controller taktık ama pek tutamıyo basıncı gibi?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Özgün ün son yazılım ayarlarından sonra benim mayk inanılmaz ataklarda..2 ve 3. viteslerde 2500 3000 devirler arası sarıyor..yaza yeni ve iyi bir lastikle yolda kalmaya çalışıcam..Teşekkürler Özgüne..bu arada 27 sinde dynoya gelicem.orda net bir ölçüm almak istiyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)