[QUOTE=Dou;2058888]Ben anadolu yakasında oturuyorumHaberleşiriz.
bende nerden çıkarttıysam avrp yakasında otrdğnu
ok haberleşelim c.tesi yağmazsa yağmur olabılır...
STİ
110000 de yazılımdan sonra kaçırmaya başladı. şimdiye kadar işlem gormediğini varsayarsak normal kabul ediyorum. ama enjektorlerden bir arıza vermiyor. bosch a 120 lira verip temizletmeye değermi pek emin değilim açıkçası. ama bu işlemi yaptıran arkadaşların torkta acayip değişme olduğunu soyluyorlar..
aynen abi turbo çok kotu yerde.. Mechanical boost controller resimdeki gibi birşey mi?
wastegate e giren hortum çıkartılıp buna mı takılıyor? Çok pahallı birşey değil. denemek için alabilirim..
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Bundan bendeki...
Dyno üstünde de cevire cevire kesmeyecek sekilde bıraktık.
Ama biraz uyduruk ürünler, cok güven vermiyor.
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bağlantı şekli nasıldır abi? Kendimiz montaj yapabilirmiyiz? Yoksa turbonun sökülmesi mi gerekiyor?
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Bizim arac duzde 215 tikaniyor yaf Aracta 4 kisi idikazcikta bagaj vardi salinca rampada 220 gorduk zaten devir bitti bitceknormalmidir
:sanamı sorum la bensen kendi 1.3 üne bak stok stok binion
eğer 1.7 basıyorsa ara. 1.6 üzeri nde yüksek basınç hatası veriyor araç gitmiyor araba kendini kormuaya alıyor.
Eğer yanıltıcı yok ise.Yanıltıcı ile 1.6 üzeri sıkabiliyorsun .Ama dediğim gibi yanıltıcı yok ise kendini korumaya ceker . Max 1.5 te standart turbo ile çok zevkli oluyor.![]()
Dynoda denedigimizde 1.5 peak yapıp 1.1-1.2 arası devam ediyordu.
O gün güzel fark hissettim ama sonrasında normal gidiyormus gibi geldi.
1.7 olayı da birkac kez bastık direk korumaya aldı araba zaten
İzmire gelirsem haftasonu bi bakarız.
abi 1.7 de hemen alıyor bende zamanında cok denemiştim.
Suan benim elimde yanıltıcı kalmadı kalsaydı yollardım çok süper oluyor resmen şaha kalkıyor.
Ben sana bitane standart 1.3 basan wastegate hazırladım bile eğer araba kolayca lifte kalkıyorsa hemen pazar takarım sana ben.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)