düz boru hiç susturucusuz mu yoksa bişe olmalımı![]()
İgrencmi son susturucuyla benim arabamdan cikan sese herkez hasta vallaheleki ust devirlerde dizel demessin o derece ama simdi duz boru yapicam susturucuyu sokup boru olunca igrenclesebilir
2010 astra H 1.3 cdti easytronic aracima yazilim yaptirmayi en sonunda karar verdimgitmeyisi beni hasta etmeye basladi, en sonunda yazilim sonrasi kat iptali egr iptali yaptirmamin sakincasi olurmu kat i kesin sokturcem isik falan yakmasindan korkuyorum sadece alt devirler acisindan ne tavsiye edersiniz
Bence kat iptal etme muayenede sorun yaşarsın..![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Upsolute chip nasıldır ve türkiyede bulabileceğim bir yer varımıdır itesine baktım türkiyede satış yeri yok ?
Bugün arkadaşa 1.3 corsa baktık göstermeye götürdük yağ çubuğunda çok az üfleme var (buhar gibi renk yok) sonra motor kapağın altında bi boruyu çıkarttı yerinden ordan daha fazla duman çıktı motor üflüyor yaramaz dediler turbo hortumu değişcek dediler birde.
Ama arabanın yürüyeni çok güzel hakkıyla gidiyor egzozda duman atma vs yok.
Üfleme normal mi değil mi bazı forumlarda dizellerde normal yazanlar.
araba 140,000km'de corsa c
Dizel araba ufleme yapar dogru ama miktar az olmali ve yag cubugundaki ufleme pufpuf etmemeli yag kapagindaki ufleme normal ama birde motoru bitik yada bitmeye yakin araba cekisten dusmez hatta yag yakiyorsa daha fazla his bile verebilir
düşük hacimli motorlarda düz boru yapılıp alt devirlerin ciddi zayıfladığı ve yakıt tüketiminin arttığını söyleyen müşterilerle karşılağıyorum..
eksoz sistemindeki basıncı koruyabilmek adına küçükte olsa arkayabu tarz bi tüp koyulmalı..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Mehmet abi şu 1.6 TDI larda yazılım konusunda bir gelişme yok mu neredeyse 3 sene olacak bu motor çıkalı hala 105 hp en güçlüsü![]()
Kullandığımız chip donanımında okuma modunu aktifleştirdiler, şimdi yazma modunun aktifleşmesini bekliyoruz.. az kaldı, bu motorun limitlerini bulabilmek için araba bile aldım sayılır ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Turbo Back düz boru neden düşükte çok etkiliyor ki??
Sonuçta önde turbo var. Back pressure için yeterli basınç oluşmuyor mu Turbo, blok arasında??
Veya perf. düşüklüğü, çok yakmasının başka bir sebebi mi var??
Bende kat iptali yaptırmak istiyorum fakat sürekli düşük devir kullanıcısıyım.
Mehmet Abi bu konuya bir açıklık getirir misin??
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)