dizel hdi makinamda oil cath tankın faydası olurmu katacağı birşey ? ne işe yaradığını biliyorum ama etkisi olurmu onu kestiremiyorum![]()
Etkisiz,
Ben direk yere kadar hortum uzattım (: hiç uğraşamam![]()
arkadaslar 2011 model astra h aldım.bununla ugrassam olacağı nedir?pek yüklenilemiyormus debriyaj kacırdığı için.bronz balata yaptırsam.bunun turbosunun dayanıklılığı nedir?hyundai ler gibi ucuyormu turboları?üzerindeki turbonun max basabileceği basınc nedir?
bronz balata ile 280 nm leri görmek mümkünmüdür overboostlu bi yazılım ile
max görebileceğimiz nedir intercoolerı da var 130 hp civarı mümkün denildi bana baskı balata sıkıntısı olmaz ise.. port polish nasıl oluyor dizellerde?faydası nedir?1.3 90 lık cdti dan turbo ellenmeden elde edilmiş max güc ve tork nedir su ana kadar?
eski astra vardı arkadaşımda 1,3 90 lık yazılım +kutuiçi filtre+komple egzost+krom cooler boruları +egr iptali orjinal turbosu ile 130 hp gibi güce ulaştı ancak turbosunun ömrü kısa oldu onu söliyeyim ama araçdan öyle çok iyi bir çekiş beklemeyin kasası çok hantal birde bizdekinde 17 jantlar vardıama genede tatminkardı
turbo büyüt
zaten o aracı o motorla nasıl alırlar anlamam.hadı bey amcalar az yakar diye alıyorda sen nasıl buna duştun![]()
Bir dönem sürekli seyehat yaptığımız bir arkadaşımın kiralık 1.3 dizel Astrası vardı. Sanırım 2005 veya 2006 model.
Araç sürekli hızlı kullanımlarda turbo borusundan kaynaklı bir sorun yaşıyordu. Tam nedir bilmiyorum ama o arızayı verdikten sonra 90 km hızla yolun geri kalanını gitmek zorunda kalıyorduk, muhtemelen araç safe mode'a geçiyordu. 4-5 kez bu hatayı aldıktan sonra ve şirketteki aynı araçlarda aynı hatalarla karşılaştıkları için tüm kiralık arabaları dizel megane ile değiştirmişlerdi.
Misal Klima açıkken yokuşta araba kalkmıyordu![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)