ruhsat bakılacak en son yer..
intercooler yoksa 65 dir
varsa 82
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
opel de de 75 lik corsa kullanıcıları alt devirlerin 90 lılklardan daha iyi olduğunu söylerler..
demekki turboyu büyütüyorlar ve altlardan taviz veriliyor..
ne demişler .. kayıp vermeden zafer kazanılmaz...
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
yazılımsız dediğim sonradan yapılan yazılımla diil sonucta 80 liğe yapılcak yazılımla zaten 100 elde ediliyo benim istediğim aşırı yüklenilmeden yani fabrika çıkısı bi 100lük megane saglamak onun üstünede yazılımla 130 gibi bi değer elde etmek . anlatabildimmi emin değilim yarın Fransızca sınavım var ona çalısıyorum çok karmaşığım![]()
İlk soruyu soran biri 2. soruya cevap veremeyecektir herkez herşeyden anlayacak diye de bir kural yok bir bilene de gösterilip anlaşılabilir..
Aynı turbolar aradaki fark parça bazında sadece intercooler..
Bu arada Gürsel yeni araç aldım onla ilgileniyorum falan pek vaktim olmuyor fotoğraf çekemiyorum ama motorun arkasına doğru bakarsan sende görebilirsin extornal wasgate i..
82'lik megane ile 100 hp'lik megane arasında turboda fark war bildiğim kadarıyla , 100lükler değişken geometrili...
105likler çok daha farklı sıkıştırma oranı çok düşük garip 1 şekilde....
Bildiğim kadarı ile son Megane ve Laguna'da şu anda 81kw/110 HP'lik 240Nm üreten 1,5 dci'ler motorlar mevcut. Değişken geometrili turbo, yeni nesil Delphi common rail enjeksiyon sistemi ile motorlar 110 HP'ye geldi.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Yeni kasa megane da 1.5 dci 105 hp 240 nm lik motor mevcut. Üzerinde de Siemens sid 305 beyin bulunmakta. Gercekten guzel bir arac ve tuninge iyi cevap veriyor.. dün 2 tane megane 3 sw yapma şansım oldu sonu ccok cok cok guzeldi..
düşük sıkıştırma yüksek basınç..
hem motor euro4-5 normlarında hem 105-110 hp
güzel gelişmeler bunlar..
ASF ye sordum, orjinal parça fiyatları
intercooler : 620 ytl
Hortum 1 : 470 ytl
Hortum 2 : 370 ytl
Hadi intercooler ı anladık.. O hortumların fiyatı nedir yaa..
Arkadaşlar intercooler lazım bana orjinal yerine ne kullanılabilir? Hangi aracın ki?
Projeler bölümünde superşarjlı mondeo vardı, focus tdci ların intercooler ı kullanmıştı, acaba onlar uygun fiyatlımıdır? var mı bilen?
ford transit connect inkini kullanabilirsin yada 1.3 multijetin coolerını piyasada ucuza bulabilirsin
www.egeturbo.com
Turbo asker
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
buradan sorayım,
yeni symbol lerin ön 2 koltuk arasına (elfreninin olduğu kısım için) cepli vs plastik parça var mı?varsa nerede bulabilirim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)