new polo ve new fiesta iki seçim daha iyi olurdu sınıf büyütüp yani C sınıfına girmenin bence mantığı yok araç alırkende ekonomik almak daha mantıklı..
şöyle bişey var arkadaşlar fiesta alırsam sıfır almayı düşünüyorum 34.500 lira sıfır fiatı x paket ıvır kıvır ancak Focus olursa 2. el olması gerek bütçeden dolayı 29 30 dan aşşağa temizi yok zaten Alternatif olarak önerebilcekleriniz nedir ben özellikle ford u inceledim opel düşünmüyorum
Yeni fiestanın hafif olması için şasede özel çalışmalar yapıldı.Bana göre corsa ve fiesta bu sınıfta en binilebilir yakışıklı ekonomik sorunu az araçlar.
Fiesta olabilir..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ford kullanıcısı olarak forda laf söyletmem arkadaş hala nasıl dayanıyor anlamış değilim banamısın demedi bi kere teklemediford focus uygundur.
düşünürsen eger listene en son kasanın bi öncesindeki corollayı ekle 2006 ve 2007 yıllarında cıkan dizel sedanları.. 215000 km kullandım anahtar degmedi.. daha az yakan bi dizelde yok bana göre.. ve chiple falan tatmin edici derecede gidiyo..
lisatede yok belki ama şu yeni kasa poloların 1.6 lt tdi 90 hp olanlarının çok güzel olduğunu söylüyorlar. kasa olarak dıştanda incelediğimde ağabey'i olan scirocco ve yeni golf'ü görüntüde aratmayan bir araç. tabi zevk-düşünce sizin,allah gönlünüze göre en iyisini verir inşallah.
toyota düşünmüyorum iyi araba sağlam orası bi gerçek ama bilmiyorum benim tarzım olan bi araç değil sanırım
Kia pek tutulan araç değil piyasaya bakılınca bi incelerim yinede
Daha önceki mesajlarımdada belirttiğim gibi VW polo gerçekten sıkı bi araç ama bütçe yetmiyo malesef ona Allah herkezin gönlüne göre versin
Alternatif önerebilceğiniz araçları değerlendiriyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
Fiesta ile Focus aynı sınıf değil ama farklar nedir hangisi en sorunsuzudur ?
3 ay önce arkadaşım 81 bin km'de 2005 model fiesta 1.4 tdci aldı.
3 ay sonrada motoru eline aldı.
kullanıştan kullanışa değişir tabikide,fakat sağlıklı değil diye biliyorum..
babamında 2003 model palio multijet'i var,2005 sonbaharında 100.000km'yi yaklasık hatırlamıyorum yalan olmasın 1-2 bin km gectikten sonra agır bakımları yapıldıgı halde piston kırdı icerden motor. cok yüksek maaliyetlere cıkmıştı..
saygı duyarım size fakat,dizel bakımlarında zaten benzin maaliyetini hayli hayli cıkartıyorsunuz ki,7 senedir yeni nesil dizel arac suruyoruz,aile arabamız palio multijet.
enjektörleri olsun,bi süre sonra mazot pompası olsun.çok sorun çıkartıyor. tabi ford'un aynımı bu sorunları bilmiyorum.
açıkcası dizel bir arac alınacaksa en iyi markaların secilmesi taraftarıyım,ilerde cıkacak sorunlar-dayanıklılık acısından..
Focuslar çok başarılı bir araç hem modifiyeyede yatkın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)