Serseriler tatilden gelsin buluşucaz emirhan ilkay hiç biri burda değil :)
zaten su konuda bir gun kalabalıklaşalımda şu polo tdi konusunu bir inci gibi basalım laf atalım sunlara biraz ahuahau :D cCc megane ccc
Printable View
Serseriler tatilden gelsin buluşucaz emirhan ilkay hiç biri burda değil :)
zaten su konuda bir gun kalabalıklaşalımda şu polo tdi konusunu bir inci gibi basalım laf atalım sunlara biraz ahuahau :D cCc megane ccc
heuheueh emirhanın araba en gıdıklanmış oluyor bu arada:D kat iptali var onda...:=
hiç gerek yok walla ben bbslerimden çok ama çok memnunum sadece baştan boyatmam gerekiyor onuda ön tamponu boyattığım zaman ikisini bir arada halledicem inşallah..
jantların görüntüsü çok güzel ama bizim araçlar için biraz fazla kaçıyor :) alt takımda sorun çıkartmıyor mu?
belki de çokda ağır bir jant değildir. ben advanın replikalarına bakmıştım sağlamlık konusunda bişey diyemem ama standart bir janta göre baya hafiflerdi. bbs replikalarıda hafif olabilir belki.
olabilir tartı yapmadım ama çokta önemli değil bnm için renaultun alt takımı iiidir zaten.
eski lagunamdada 18 wardı onlar eşşek ölüsüydü onlarda alt takımmı hiç bozamamıştı...
Ahahahha bende bi kaç gün önce yapmıştım 3-4-3
Bir şey olmadı sanırım 500 km yol yaptım üstüne top speed yaptım subap kapsa yürümezdi araba
Aynı şekilde enjektör arıza esp arıza falan verrdi, gaz yememeye başlamıştı (limp moda alıyor), kapatıp açınca herşey düzeldi :)
aman be ne skntiliymis su vites olayi , kemikli !!
subap felan eğmiş olabilirmiyiz yada beyin sağolsun zeki olduğundan mı böyle yapıyor hemen korumaya alırcasına...bilemedim napsam kompresyon mudur nedir ona soksak ??
ya devir diplere geldi töbe kendime söwdüm saydım ya
esp arızaysa sapıtıyor demkki araç bende esp yok onu yakamadı doğal olarak