1,6 DCi 130 hp lik motorlu megane'lar gelse bi türkiyeye.. :) :) chiplenince 160 hp yi çok rahat bulur..
Printable View
1,6 DCi 130 hp lik motorlu megane'lar gelse bi türkiyeye.. :) :) chiplenince 160 hp yi çok rahat bulur..
önceki sayfalarda aracın ses sisteminin genel olarak beğenilmediği yazılmış ama bn gayet memnunum. bnm ki bide 40 wattlık, arkamy ler 150 watt onlar cok daha iyidir muhtemelen. gayet temiz ses cıkıyor 180 190 km yle giderken bile rahatça müzik dinleyebiliyorum. beğenmeyen arkadaşlar ne yönden beğenmediler acaba?
beyler bi sorum olucak bu ortalama yakıt tüketimini kasmama rağmen 5.7 nin altına düşüremedim sizin bu 5.0 5.3 filan chipli araçlarmı yoksa benim araçmı fazla yakıo
:) bana iyi geliyo ya ztn cok baslı müzik dinlemiyorum bnm için önemli olan temiz ses cıkması ses seviyesi 25 i geçmediği sürece sesde patlama vs olmuyor. önceki aracımda sesi biraz yükselttinmi ses boğulurdu bunda öyle bir sorun yok arkamyleri merak ediyorum aslında. bide kafama takılan nokta bnm model olan color edition la bir üst donanım arasında liste fiyatı olarak sadece 1000 1500 lira gibi bi fark var ama bi dünya donanım farkı var. celik jant esp ses sistemi gibi. alırken büyük bir indirim yapmasalardı kesinlikle cok mantıksız bi secenek olurdu.
5.7 cok deil bnm sehir içi 6.5 civarı. kullanılan yola göre cok değişiyo. mesela otoyolda 150 160 giderken 5-5.5 yakıyo ama ışıklara trafiğe girdinmi 6.5 un altına düşmek zor.
Geçen gün babamda çok güzel çalıyor abartma diyordu arabaya bir bindim türk sanat müziği dinliyormuş :D
Ben sağ tarafı patlattım zaten sanırım sexy bitch'i dinlerken :)
Tesko yapıcamda şu douya sapladıktan sonra,dahada ağırlaşmayalım :D
Bu arada 6 nın altı her değer iidir (bnm bakım zamanı geldi yine 6,4 e çıkmış) fazla kasmayın krm bağlatmayın arabaya benim şahsi fikrim yazılımlılar için yakışı ve gidişi doğru orantada makul yani...
Parcalarin siparisini verdim persembe teslim ediyorum araci. Bu egsoz la arka difuzor ayri satiliyormus ne sacma? Ayrica sonradan taktirmak daha ucuz soyleyeyim. Gerci bende %20 indirim kuponu vardi, malzemeler 575TL ye denk geldi. Boya ve iscilikle 800 e anlastim. (arka tampon plastiginin boyanmasi dahil). Bana arabayi alirken komple body kit 2500 lira demislerdi. İndirim olmasa dahi 2500 tl tutmuyo komple body kit.
Bu arada orijinal jantlari da yeni nissan skyline in jant rengine yani metalik fumeye boyatiyorum. İnsalla yakisir :)
Sadece arkayı servisten alın ön ve yanlar dışarıda her yerde var zaten elif tuningi tavsiye ederim muntazam her gün vuruyorum daha kıramadım maşallah diyimde akşam parçalanmasın :D
o zaman bu acıbademdeki renault bayii çıldırmış..5000 tl bodykit fiyatı verdiler bana
Dou ewdeki muzik setini kullammiosun dogru duzgun kolonlarini arabaya takican dimi dogru söle :D
ya beyler arabayı kapattıktan sonra inince çat diye demir genleşmesi sesi falan duyuyor musunuz ? yumuşayıp serteşiyor ondan geliyordur diyorumda daha önce duymuyordum sanki ? bilemedim ya servis normal dedi