User Tag List

Sayfa 24/492 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
9339 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çok acil bişi rica etsem megane3 sahipleri araçlarını kaça aldılar buraya yada bana pm liyebilirlermi şu anda bir araç için kavga ediyoruz araya baya hatrı sayılır bir arkadaş soktum.
    Turuncu panaromik tavan xenon deri sadece navi yok 43,000 tl iimidir daha indirimi olurmu akşam gidip bakıcam arabaya...bide body kiti taktırabilsem sunlara süper olucak.
    bu arada araba 0...
    Bu fiyat megan coupe impressor donanım için mi?

Eğer öyleyse sitede ki liste fiyatı ve opsiyon fiyatlarına göre çok güzel fiyat almışsın

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opsiyonlar Cam Tavan1.400 TL Toplam 48.150 TL 47.150 TL
    .> Kredi Olanaklarını inceleyin .
    Yeni Megane Coupé Color Edition 1.5 dCi 105 bg 46.750 TL 45.750 TL

Opsiyonlar
    Cam Tavan1.400 TL Toplam 48.150 TL 47.150 TL

yok bu şekilde bu derilerde ikiye ayrılıyormus bızımkı deri değilmiş yanları deri ortası kumaş gibi bişi deri diyince komple deri sandım.yani totalde 4,150 lira indirdiler + body kit daha belli değil.onuda sokabilirsem araya sanırım fiyat ciddi anlamda iyi olur bu araba için.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Tamam şimdi anlaşıldıSen deri diyince impressor'a baktım bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bız bu arabayı alıyorz ama insallah hata yapmıyoruzdur daha arabanın içine bile oturmadım sırf resımlerden filan biliorum ilk defa böle bi iş yapıorum ama acil şekilde eli ayagı duzgun bir dizele ihtiyacım var sorun cıkarmasın gunde en az 200 km yapabilsin yeter.Özellikleri filan aslında pek umurumda deil bu cam tavana bile gerek yok aslında da ellerindeki araba öleymiş.İnşallah pişman olmayız.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kardeşiminkine baktım, arkası biraz dar ve basık öyle 4 kişi binelim arabası değil, onun dışında güzel gözüktü içi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kardeşiminkine baktım, arkası biraz dar ve basık öyle 4 kişi binelim arabası değil, onun dışında güzel gözüktü içi bana
    bende aynısını 4 kapı megane III hb kullanıcısından duydum.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bız bu arabayı alıyorz ama insallah hata yapmıyoruzdur daha arabanın içine bile oturmadım sırf resımlerden filan biliorum ilk defa böle bi iş yapıorum ama acil şekilde eli ayagı duzgun bir dizele ihtiyacım var sorun cıkarmasın gunde en az 200 km yapabilsin yeter.Özellikleri filan aslında pek umurumda deil bu cam tavana bile gerek yok aslında da ellerindeki araba öleymiş.İnşallah pişman olmayız.
    4-5 kisi binmeye kalkmassaniz pek sorun yasayacaginizi sanmiyorum. Ben ilk alanlardan biriyim ufak tefek aksakliklar yasasakta hic bir zaman garanti bakimindan sorun yaratmadi servisler.

Artik cikali 1-2 sene oldugu icin muhtemelen cikmasi muhtemel problem az olacaktir. 1.5 dci motor da gayet sorunsuz zaten o konuda da sikinti yasamazsiniz.

Ben olsam bi-xenon haricinde hic bir ekstra secmezdim, madem uygun fiyatli araniyor. Ama mutlaka ve mutlaka bi-xenon secerdim tek onerecegim donanim budur.

Cam tavani secmezdim cunku sadece disdan cam tavan gorunumu var, iceriden sunroof. Gerci benim sunroof takintim olmadigi icin secmedim, kimi icin vazgecilmez bir donanim olabilir. Ben alirken cam tavan yoktu olsaydi da almazdim.

Keza navigasyon, tv ozelligi olmadigi icin bence ekstra olarak almak gereksiz.

Deri doseme, normalde cok severim ama Renault'un deri dosemesi cok kalitesiz, 3-4.000 tl ona verene kadar en kalitelisini burada 1.5-2.000 tl ye yaptirabiliyorsunuz. Koltuk isitma sogutma tarzi donanimlarda olmadigi icin fiyatinin karsiligi degil bence.

Renk olarak secim size kalmis, beyaz cok cig kaliyor bence ton olarak, ama kiremitte bugun guncel ilgi ceken bir renk olsa da bundan 5 sene sonra satmaya kalkarken kimse "lansman" rengi olmasina bakmayacak, abuk bir renk oldugu icin satarken tutmayacak. Ben sirf bu sebeplerden oturu siyah secmistim, gerci siyahin tonu da baya bir yesil-sedefli kaliyor.

Aslinda alinabilinirse, diger renkler tercih edilebilinir cunku baya az var, mesela fume, ya da mavi gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkasi baya dar, arkaya binen arabadan soguyor direk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkasi baya dar, arkaya binen arabadan soguyor direk
    evet ama genel olarak güzel araba, şunun adam gibi rsini getirseler ne güzel olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 kisi binmeye kalkmassaniz pek sorun yasayacaginizi sanmiyorum. Ben ilk alanlardan biriyim ufak tefek aksakliklar yasasakta hic bir zaman garanti bakimindan sorun yaratmadi servisler.

Artik cikali 1-2 sene oldugu icin muhtemelen cikmasi muhtemel problem az olacaktir. 1.5 dci motor da gayet sorunsuz zaten o konuda da sikinti yasamazsiniz.

Ben olsam bi-xenon haricinde hic bir ekstra secmezdim, madem uygun fiyatli araniyor. Ama mutlaka ve mutlaka bi-xenon secerdim tek onerecegim donanim budur.

Cam tavani secmezdim cunku sadece disdan cam tavan gorunumu var, iceriden sunroof. Gerci benim sunroof takintim olmadigi icin secmedim, kimi icin vazgecilmez bir donanim olabilir. Ben alirken cam tavan yoktu olsaydi da almazdim.

Keza navigasyon, tv ozelligi olmadigi icin bence ekstra olarak almak gereksiz.

Deri doseme, normalde cok severim ama Renault'un deri dosemesi cok kalitesiz, 3-4.000 tl ona verene kadar en kalitelisini burada 1.5-2.000 tl ye yaptirabiliyorsunuz. Koltuk isitma sogutma tarzi donanimlarda olmadigi icin fiyatinin karsiligi degil bence.

Renk olarak secim size kalmis, beyaz cok cig kaliyor bence ton olarak, ama kiremitte bugun guncel ilgi ceken bir renk olsa da bundan 5 sene sonra satmaya kalkarken kimse "lansman" rengi olmasina bakmayacak, abuk bir renk oldugu icin satarken tutmayacak. Ben sirf bu sebeplerden oturu siyah secmistim, gerci siyahin tonu da baya bir yesil-sedefli kaliyor.

Aslinda alinabilinirse, diger renkler tercih edilebilinir cunku baya az var, mesela fume, ya da mavi gibi..

açıkçası beklemek istemiyorum dizele en kısa zamanda ihtiyacım var m3 le filan günde 200 km yapılıcak iş değil..aslında kafamdan mavi geçiyor fakat şu anda turuncu ve beyaz var,ekim sonu diyolar,diğer renklere,sanırım değişiklik yapıp turuncu alıcam,yoksa bende siyah veya beyazcıyım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turuncu bence o kadarda güzel durmuyor, ayrıca jant vs seçerken zor bir renk...

parlak turuncu da değil böyle garip bir soluk turuncu gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zewkler we renkler meselesi bu seferde deişiklik olsun hep aynı renk arabalara bınıoruz...
    zaten 100.000 i gordumü satarım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben 9 ayda 17.000 km yaptim, aslinda daha da fazla yapardim ama diger araba 10.000 km oldu (bunun 9.000 km si benimdir net net), sanirim senelik 35.000 km kadar yol yapiyorum.

Bu mesafede ortalama tuketimim genellikle 5.5 litreyi gecmiyor bassamda. Gerci benim arac son 5.000 km dir yazilimli onun da etkisi vardir muhakkak. Oncesinde de 6.5 litreyi gecmezdi.

Yani yakacagi max 18 kurus olur, ki bu bence gayet ekonomik bir rakam. Bu konuda gayet memnunum

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne o jantlarımı değiştiricen yoksa
    Var bi planlar ya

Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada soz vermistim plakalikta ledlerin resmi;

Teşekkür ederim Velter, ledlerde patlama falan olmadı hiç değil mi?

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada müzik sistemini kurcalayan var mı ya? Ana üniteye dokunmadan ufak çaplı bir şeyler yapayım diyorum, 2 takım comp amfi sub falan bizim orjinal teyp müsait midir bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben 9 ayda 17.000 km yaptim, aslinda daha da fazla yapardim ama diger araba 10.000 km oldu (bunun 9.000 km si benimdir net net), sanirim senelik 35.000 km kadar yol yapiyorum.

Bu mesafede ortalama tuketimim genellikle 5.5 litreyi gecmiyor bassamda. Gerci benim arac son 5.000 km dir yazilimli onun da etkisi vardir muhakkak. Oncesinde de 6.5 litreyi gecmezdi.

Yani yakacagi max 18 kurus olur, ki bu bence gayet ekonomik bir rakam. Bu konuda gayet memnunum
    yani yazılım yapınca daha iyi gidip daha az yakıyor doğrumu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani yazılım yapınca daha iyi gidip daha az yakıyor doğrumu?
    Aynen, gerci km ninde etkisi vardir, km arttikca tuketim dustu ozellikle 10.000 den once ve sonra arasi fark etti.

Arabaya aldigim ilk depoda sadece 750 km yapabilmistim, simdi en asagi 1000 yapabiliyorum 60 litre ile, ki 1100 u gectigim bile oluyor istanbul icinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman 10.000 den sonra rahatsız edicem seni bende sendeki yazılımdan yaptırıyım tahmını gucu biliomusun?+egr iptalmi?

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır dizel,sanırım bugun bitiricez..Evrak işleri filan ne zaman teslim olur bilmem..
    Bak şimdi resme bak ya beyazmı turuncumu cok kararsızım beyazıda çok guzel duruyor..
    dostum beyazlar cogalmasin, turuncu al sen
    saka bir yana bence beyaz daha guzel gosteriyor arabayi.
    bahsettigin fiyat 2.el fiyati herhalde dimi?
    sifir ise mukemmel bir fiyat bence, 2.el icinde normal fiyat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)