haftasonu bostancı sanayide amerikan sinyal için birkaç yere sordum hepsi garantiden cıkar veya sıkıntı yapabılırler dedi acaba modülü alsam servise gidip taktırmayı denesem takarlarmı öle yaparsam bi sıkıntı olurmu sizce
haftasonu bostancı sanayide amerikan sinyal için birkaç yere sordum hepsi garantiden cıkar veya sıkıntı yapabılırler dedi acaba modülü alsam servise gidip taktırmayı denesem takarlarmı öle yaparsam bi sıkıntı olurmu sizce
Bende Gunduzler turuncu aksam sonunce farlarla birlikte sinyalleri turuncu yaptim sabitledim onlar yaniyor yani gunduz ler gunduz aksam sinyallerin oralar sabit turuncu degisiklik![]()
Bu arada vites topuzum dün değişti ücretsiz aşınma olduğundan dolayı direksiyonumdada aşınma vardı onunda siparişi geçildi oda haftaya değişicek kısmetse garanti kapsamında garanti olmasa sıçtık direksiyonun fiyatı 625 TL vites topunun 250 TL civarıymış.
Bu arada navigasyonsuz serilere yeni bi kampanya geliyo.Navigasyonlulardan daha güzel bi sistem windows işletim sistemli bi ekran takılcak ortaya bende navigasyon olmadığı için geri görüş kamerasına sahip aracın bütün bilgileri o ekranda gözüküyor kapılar vs geri görüş kamerası navigasyon divX mp3 ıvır zıvır ı felan herşey orda gözükücek.
Paket olarak satılıcakmış navigasyonsuz olan modellere kampanya olarak haftaya oda takılcak kısmetse
arkadaşlar elimde orjınal arka tampon ekı var sıfır aldım servısten ve servıse arac rengı olan beyaza boyattım plastık egzoz ucu 290 tl olunca vazgectım takmadım elınde atıl egzoz ucu olan versa bana satasın yada işine yararyan varsa sıfır hazır boyalıyı ben ona satayım bırının işi gorulsun
Bende neden aşınma yok , gidip zımparalıcam sıfır gibiler halen!![]()
Fiyat belli olsun bakalım.son zamanlarda maliye den evinize bir kagit geliyor hemen hemen herkese 2005 yilindaki trafik cezaları geliyor.bana dün gelmiş 188 liralik radar olmus 565 lira 1000 tl,2000 tl gelen var 2005 yilina ait canim sıkıldı gitti yay parası(
tek navigasyonsa okadar para verilmez diye düşünüyorum..en kral navi zaten 600lira civarında..tv dvd varsa eger çok güzel olur..
Ben istanbula geldim döndüm kimseyle denk gelemedik siteden galiba![]()
izmir için bı organızasyon varmı bu haft sonu draglara falan gıdılcekse hep beraber gıdelım arkadaslar hem tanısmıs oluruz ..
gümüş gri renklı değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)