bizim araçlarda kaput altı keçe yok volkan. bende impressor var, servisden ekstra verip taktırıyorsun.
Printable View
bizim araçlarda kaput altı keçe yok volkan. bende impressor var, servisden ekstra verip taktırıyorsun.
Kaput keçesi dediğiniz arkadaşlar kaputun altındaki siyah malzememi kumaşımsı olan
arabamı dün servisten aldım. sonuç:
-fren meselesi:tüm renault lar böyleymiş.
-uzun farın iptal olması: sigorta atmış. (vallahi sigorta diyince çok üzüldüm boşuna geldik diye, elimden de gelir hani ampul değiştirmek falan. ben merceğin perdesi bozuldu diye düşünmüştüm) başınıza gelirse sigortadanmış ;)
çok saçma benım renaultta yok öle bir şey ki üç beş kere denedim öle frende filan bir şişme yok bence baştan savmışlar..arabayı bıraktıgım yerde hafif rampa dükkanın önünde her akşam deniyorum artık psikolojim bozuldu :) ama hiç geri kaydırmadı...
%100 başlarından savdılar :) peugeot da da böyleydi. bir de benim forum sitem var 207tr.com orada da dalga geçeriz hep böyle dediklerinde :)
böyle sorunlarla servise gitmekten de hep korkmuşumdur. işi layıkıyla yapıp istediğim gibi teslim etmezler hiç aracımı:) örnek veriyim: arabayı sakın yıkamayın dedim, teslim almaya gittiğimde süngerle yıkadık arabanızı dediler, içimden hadi len ordan dedim gittim baktım kaportaya tümüyle fırça çiziği. vallahi uğraşmaktan bıktım bu servisçilerle :)
ben aracı alırken kafalarına vura vura tanıdıkla sokarak aldım aradan arka tamponla egsoz görünümlü acaip parçayı kurturabildim :) yanla ön yok şu bu dedi ağladılar bende eksik kalanları eliftuning ten tamamladım yanlarda hıc bır sıkıntı yok zaten birebir aynı ön dekinde elif tuninginde sıkıntı yaşadım zor ottuturmustum ama hoş onuda kırdık zaten şimdi spoyler centerdan sipariş verdim 250 liraya...gerçi oda çokta olmayıncada çirkin duruyor gibi geliyor artık,onu bir deniyim onuda burda paylaşırım.. ayrıca dediğin gbi konuda geriye dönersek bi anormal fiyat istiyorlar hiç gerek yok sanırım,arka taraf dışarıda satılmıyor sadece arkayı serviste halledip yan ve önleri dışarıdan temin ederseniz bnm gibi en ucuz şekilde komple kiti mal etmiş olursunuz.
Bende sonunda şu kusmuk ses sisteminden kurtuldum :redspotda
Valla asıl müziği şimdi dinliyorum artık arabada..Orjinaller neymiş öle yaa :D
Valla hocam ben bu işlerden çok anlamam..Emirhan saolsun çok yardımcı oldu.. Maslak'ta Halil Solak mükemmel bir işçilikle hallettik işimizi..
2 Tane component ön tarafa orjinal 13 cm DLS.. Anfi + 25 cm yine DLS marka subwoofer ile destekledik + izalasyon'da yaptık tabiki.. Ana üniteyi bozmadık navigasyon,bluetooth her şey çalışıyor.. Zaten çok absürd bir sistem istemiyordum beni tatmin etsin yeter diyordum.. Fazlasıyla tatmin ediyo :)
saolasın xdream bende öle yapıcam olmadı çünkü gercekten çok uçuk bi fiyat.. bu aralar sınavlar dolayısıyla yağunum çok arabanın fotolarını koyucam 1 kaç haftaya.. ses sistemiyle ilgilenen arkadaslara önerebilirim ben çok memnunm su an..2 çift db 13 cm companent,kicker 350.1 4 kanal amfi..kicker L5 subw ve bnu besleyen kicker 750.1 mono amfi,boss 1.5 farad kapasitör.. öle yani su an bni fazlasıyla tatmin edyor.. bu arada arka çift egzoz tampon n kadar serviste bna 1400 dediler ama o da fazla diil mi sence??
Renault Modifikasyon Body Kit 800 TL
bunlarla bir mesajlaş istersen,sanırım senin aracın 4 kapı,sadece arka tampon eki boyasız kaça alırız de... komple sıne 800 dediğine göre parça 200 diye düşünüodur boyalı olma tutturabiliceklerini sanmam kendi boyacın warsa onda yaptır ben yan ve önü öle yapmıştım serwise de su sacma sapan seyler için o kadar para wermeyın tamam guzel duruyorda değmez harbiden ya..Ben 7.000 km sadece önü kırdım oda olmıcak bir iş başımıza geldide kırıldı öle tümsekte filan kırmadım yani...5 kere kırsam o paraya gelir...